Oferte din China, Rusia, Ucraina + un club din campionatele tari ale Europei! Hagi, pus în faţa tentaţiilor. Un apropiat al "Regelui", dezvăluiri în direct la TV

8 ian 2019 4096 afişări Liga 1
Oferte din China, Rusia, Ucraina + un club din campionatele tari ale Europei! Hagi, pus în faţa tentaţiilor. Un apropiat al "Regelui", dezvăluiri în direct la TV

Gică Popescu a dezvăluit că Gică Hagi a fost pus în mai multe rânduri în faţa unor situaţii dificile, atunci când echipe din afara României îl doreau pe actualul antrenor al Viitorului. Până în acest moment, Hagi a spus pas fiecărei oferte venite pe numele său, întrucât nu poate risca să-şi abandoneze proiectul de la Ovidiu. 

Ultima echipă la care ”Regele” a antrenat, cu excepţia Viitorului, a fost Galatasaray, de la care a plecat în martie 2011. Apoi, din 2014, s-a ocupat exclusiv de Viitorul, alături de care a reuşit să câştige chiar şi un titlu în Liga 1, în vara lui 2017.

Fostul său coleg de echipă şi prietenul său, Gică Popescu, a dezvăluit de unde a venit interesul penru Hagi: "Gică a avut oferte din China, Rusia, Ucraina, foarte multe. A avut ofertă foarte bună şi din vest, una foarte bună. El nu poate să plece dacă nu are lucrurile în regulă aici (n.r. - Viitorul)", a declarat Gică Popescu, aflat în studioul DigiSport. 

În mai multe rânduri, Hagi şi-a arătat pofta de a antrena şi de a rivaliza cu formaţiile şi jucătorii puternici ai Europei, dar, pentru moment, îşi doreşte să-şi asigure afacerea de la Ovidiu: ”Răbdare? Voi vedea cât o să mai am. La un moment dat o să îmi doresc să am şi eu presiunea să câştig campionatul, presiunea care mă motivează şi pe mine. Fotbalul e viaţa mea. Mereu voi munci pentru fotbal, că o fi aici, la Constanţa, Bucureşti sau alte capitale din Europa sau nu ştiu pe unde, nu ştiu. Îmi doresc altceva. Ori un club mai puternic al meu cu care să reuşesc să fac performanţe şi în cupele europene. Dar nu mai pot să stau să mă bată jucătorii pe care i-am crescut eu. Vreau să fac o echipă mare. Daca nu, plec. Nu o să mai accept să dau în altă parte jucători pentru ca dacă îi dau în altă parte, iau bătaie. Şi atunci nu mai stau. Nu am zis când se va întampla asta, mai întâi să încerc prima variantă, să fac o echipă puternică aici. Nu o fac, n-o să mai stau", declara antrenorul Viitorului. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.