Ofertă beton pentru cel mai longeviv căpitan din Liga 1! Cadu ar putea deveni lider în topul străinilor

13 oct 2011 2998 afişări Liga 1
Ofertă beton pentru cel mai longeviv căpitan din Liga 1! Cadu ar putea deveni lider în topul străinilor Ofertă beton pentru cel mai longeviv căpitan din Liga 1! Cadu ar putea deveni lider în topul străinilor

Un deceniu în vişiniu e propunerea lui Paszkany pentru cel mai longeviv căpitan din Liga I, Ricardo Cadu. Omul cu banii de la CFR ştie şi numele primilor plecaţi la iarnă: Stăncioiu şi Nuno Claro.

Cadu intră la iarnă în ultimele şase luni de contract, veste ce a stârnit interesul chiar şi printre rivalele CFR-ului. Portughezul de 29 de ani are însă motive de linişte, chiar dacă a fost şi el penalizat la salariu pentru sezonul trecut. Ieri, patronul Paszkany a făcut publică dorinţa de a-i prelungi contractul. "I-am făcut o ofertă pentru trei ani, plus opţiune pe încă unul din partea clubului. Se gândeşte, n-am semnat nimic, dar nu am emoţii. Va rămâne la noi", e convins Paszkany. Portughezul, care a venit la Cluj în 2006 de la Boavista, ar urma astfel să mai fie legat prin contract de CFR până în 2016.

Arpi: "Edi şi Nuno, out!"

Cu două luni înainte de finalul turului, şefii din Gruia au început să creioneze lista cu cei ce vor părăsi trupa lui Costa la iarnă. "Primii doi sunt Stăncioiu şi Nuno Claro. De ei ne vom despărţi sigur, iar în privinţa altor plecaţi vom decide în funcţie de evoluţiile din tur", afirmă Paszkany.

Beto, salariu de 800.000 de euro

Patronul are însă şi o nemulţumire legată de achiziţiile din vară. L-ar vrea pe Beto, portarul împrumutat de la Porto, definitiv la Cluj, dar ştie că are şanse minime. "Nu îndrăznesc să sper. Şi dacă Porto l-ar vinde, mi-ar cere o sumă foarte mare. Nu dau cifre, ca să nu dau idei. Nu uitaţi totuşi că Beto are la Porto un salariu de 800.000 de euro pe an", dezvăluie Arpi.

E pe locul doi în topul străinilor

Portughezul e în acest moment pe locul 2 în Liga I în clasamentul all time al jucătorilor străini, în privinţa jocurilor disputate în campionatul românesc. Lider e Artiom Karamyan (Rapid, Urziceni, Steaua, Braşov), cu 152 de meciuri, în timp ce Cadu are 137. Lusitanul îl poate întrece dacă semnează prelungirea cu CFR şi nu alege un nou angajament în străinătate.

Vreau să continuu aici, la Cluj, fiindcă mă simt foarte bine
Ricardo Cadu, căpitan CFR

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.