Ofensivă totală a lui Cornel Dinu: ”E din cauza cântecului sirenă al diavoliţei impresar”. Cosmin Contra nu a scăpat ieftin. ”La el, pălăria e prea mare. S-a dovedit asta de la început”

9 iun 2019 5558 afişări Liga 1
Ofensivă totală a lui Cornel Dinu: ”E din cauza cântecului sirenă al diavoliţei impresar”. Cosmin Contra nu a scăpat ieftin. ”La el, pălăria e prea mare. S-a dovedit asta de la început”

Cornel Dinu s-a alăturat corului de contestatari care afirmă că selecţia lotului de jucători şi alcătuirea primului 11 în meciul României cu Norvegia nu au fost foarte inspirate pentru Cosmin Contra. ”Procurorul” crede că un cuvânt important în alegeri l-a avut soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Folosirea acestor jucători de care vorbeam, te duce cu gândul că diavoliţa îşi bagă coada şi la selecţia echipei naţionale. Edificator ar trebui să fie, ca o lecţie pentru Contra, că jocul echipei noastre a căpatat o cu totul altă turnură când a intrat Ianis Hagi. A fost jucătorul ‘rifinitore’, cel care a schimbat faţa ofensivă jalnică a echipei naţionale. A driblat, a pasat, nu a pierdut mingi. Nu trebuia să lipsească.

Între un alergător printre cămile, răsfăţat de diavoliţa impresariatului până la impunerea în echipa naţională şi varianta Ianis Hagi, era evident pentru oricine că a doua era soluţia corectă. Eu sunt convins că şi în antenamente Ianis Hagi era peste Stanciu. Dacă nu îţi dai seama de asta şi începi cu el, probabil şi din cauza cântecului de sirenă al diavoliţei, asta e dramatic pentru capacitatea de a fi selecţioner”, a declarat Dinu la Telekom Sport, care a făcut ulterior o analiză a jocului României cu Norvegia şi l-a atacat subtil pe Cosmin Contra.

E foarte simplu ce s-a întâmplat la Oslo. Nu încerc decât să sintetizez ce au spus foarte mulţi cunoscători din fotbalul nostru, oameni de bun simţ. Ce s-a petrecut pe teren în acest meci e conform cu înţelepciunea populară incontesabilă şi anume proverbul ‘Prost să fii, noroc să ai’. Acum, noţiunea de prost este mai complexă, nu este cazul lui Contra. La el, pălăria e prea mare. S-a dovedit asta de la început. Am spus-o şi îmi pare rău, fiindcă adevărul supără. E firesc să fie aşa cu Contra, când federaţia de fotbal este condusă de venetici, puşi pe criterii politice şi de gaşcă pentru buzunarul lor”, a încheiat fostul internaţional.

În etapa a 4-a a preliminariilor EURO 2020, România joacă împotriva Maltei. Partida este programată luni, 21:45, şi poate fi urmărită în format live blog pe www.prosport.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.