Obligaţi să câştige cu Dinamo sau CFR! Steaua - Mureş 1-0

16 mai 2011 15415 afişări Comentează şi tu Liga 1
Obligaţi să câştige cu Dinamo sau CFR! Steaua - Mureş 1-0 LIVE TEXT Steaua - Mureş 1-0! Dică înscrie din penalty 22 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/8268106/4/rp2i1350.jpg

Întoarcerea lui Oli, fie şi ca strateg din umbră, şi calificareaîn finala Cupei nu au eliminat letargia din Ghencea. Cu tribunelegoale şi având ca laitmotiv drama lui Mihai Neşu, Steaua şi-a jucatultimul meci de acasă cu dorinţa de a-şi aminti cum e să faci şishow. Pe alocuri i-a şi ieşit.

"Fii tare, Neşule!". Un mesaj din Peluza Nord, transformat asearăîn prolog pentru o partidă care, hai să fim sinceri!, nu a caminteresat pe nimeni. La fel de tristă ca şi motivaţia mesajului afost conjunctura confruntării steliştilor cu ardelenii din TârguMureş. Cu ani în urmă, finalurile erau incandescente pentru Ghenceadeoarece aduceau titluri. Acum au rămas doar obligaţii.

Dică afost regizor

Steaua 2011 a ţinut totuşi să facă aseară o promisiune pentruviitor. S-au căutat trasee neobişnuite, sclipiri şi tot ce a fostde negăsit în întregul campionat. Cu Dică în rol de regizorreinventat, echipa a arătat cumva mai coerentă, dar şi graţiefaptului că a avut în faţă o trupă la fel de relaxată. S-a lipitînsă de gol cu aceeaşi iritantă dificultate. Doar un gol până lapauză, şi ăla din penalty, plus o ocazie a oaspeţilor care puteastrica seara steliştilor. Totul a rămas în aceeaşi tonalitate lareluare, cu Dică şi ai săi atacând aplicat şi consistent, dar fărăfinalizare pe măsură, în timp ce echipa lui Săbău şi-a propus puţinşi a obţinut după cum şi-a propus.

PierdeIliev finala?

În minutul 61, Oli a primit o veste proastă. Iliev s-a resimţitdupă ce a băgat o alunecare în tuşă şi a părăsit terenulaccidentat, fiind înlocuit cu Martinovic. Starea bulgarului dăemoţii staffului stelist. Fundaşul s-a accidentat din nou în loculîn care s-a operat toamna trecută. Din cauza problemelor de lapulpa piciorului drept el ar putea rata finala cu Dinamo.

Chiar şi fără Iliev, Steaua a continuat să atace şi mai mult, dupăintrarea lui Surdu. Bilaşco a ratat o ocazie imensă în minutul 65,când Balauru a respins salvator de pe linia porţii. Finalul n-a maiadus nimic nou, doar eliminarea lui Martinovic, dintr-o prostie asârbului.

S-aenervat Necula

Secundul lui Olăroiu, Cătălin Necula, a fost cel desemnat să steape margine pentru a asculta indicaţiile lui Oli la acest meci.Numai că Pablo Brandan l-a scos din sărite atât de tare pe Necula,încât acesta s-a enervat şi l-a trimis pe Caramarin să le deaindicaţii jucătorilor de pe teren. Necula s-a supărat peargentinian pentru că nu l-a ascultat în momentul în care a bătut olovitură liberă în urma căreia Steaua putea să deschidăscorul.

Neşu,încurajat de toată Ghencea

Suporterii Stelei de aseară, puţini la număr ce-i drept, n-au uitatsă-i transmită mesaje de încurajare fostului stelist Mihăiţă Neşu.Aceştia au împânzit tot stadionul cu bannere pe care scria: "Fiitare, Neşule!" ori "Pentru Neşu", fiind susţinuţi şi de galeriaoaspete. Suporterii FCM Târgu Mureş s-au deplasat cu patru autocarela Bucureşti, iar înaintea partidei au strigat şi au afişat bannerecu numele "Bichonului".

Pentru ce să vină lumea la stadion? Să vadă cum trece Steaua de pelocul şapte pe locul şase?

Gigi Becali, finanţator Steaua


CLICK AICI pentru comentariultextVersiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.