Obiceiul pentru care Cornel Dinu l-a "taxat" pe Dan Petrescu: "Îmbătrâneşte urât, aşa ceva nu e de acceptat. E exorcism, ne vede lumea şi ne facem de râs". Gică Popescu l-a completat pe "Procuror"

17 apr 2018 11064 afişări Liga 1
Obiceiul pentru care Cornel Dinu l-a "taxat" pe Dan Petrescu: "Îmbătrâneşte urât, aşa ceva nu e de acceptat. E exorcism, ne vede lumea şi ne facem de râs". Gică Popescu l-a completat pe "Procuror"

Energic pe vremea când "ara" banda dreaptă a lui Chelsea sau a naţionalei României, Dan Petrescu (50 de ani) este, de departe, antrenorul din Liga 1 cu cele mai ciudate manifestări. Fie că e vorba de o greşeală a arbitrilor, fie că vorbim despre o nemulţumire faţă de jucătorii săi, tehnicianul de la CFR Cluj iese în evidenţă prin comportamentul vulcanic de la fiecare meci, iar acest detaliu i-a atras criticile lui Cornel Dinu.

Fost antrenor la nivel înalt, "Procurorul" a taxat gesturile foarte largi pe care Dan Petrescu le face, inevitabil, la fiecare meci al CFR-ului şi consideră că SuperDan are nevoie să se schimbe, pentru că un astfel de comportament îi dăunează imaginii de antrenor înzestrat pe care şi-a creat-o în ultimii ani: "E între exorcism şi rugăciuni, undeva la Sfânta Sofie când nu era biserica creştin-ortodoxă. Practic, aşa ceva nu poate fi de acceptat. Eu am mai spus, îmbătrâneşte urât. Cei de pe margine, secunzii săi, se reped să-l ţină ca într-o şedinţă de exorcism. E un băiat cu calităţi incontestabile, dar îmbătrâneşte ciudat şi astfel de scene sunt înfioratoare. Îmi aduc aminte că ”săraca” nevastă-mea, mai aveam şi eu câte o seară mai distractivă, mai delicată şi îmi spunea: ”vai, dragă, ar trebui să te fotografiezi să te vezi cum arăţi când mai vii obosit acasă. Că s-ar putea să te sperii şi să te corijezi”. Ceea ce s-a şi întâmplat. Bietul de el, trebuie să arate scenele astea. Ne vede lumea, ne facem de râs. Nu eşti în firea ta dacă ai asemenea comportament. E păcat, că el are nişte calităţi", a puncat Dinu, la Telekom Sport.

În acest sezon, "Bursucul" a fost trimis de două ori în tribună din cauza modului în care s-a comportat şi a vorbit cu arbitrii, a ratat derby-ul cu CFR, iar Gică Popescu, fost coleg încă de la juniori, a comentat şi el "apucăturile" prietenului de o viaţă: "Eu am stat cu el în cameră de la 17 ani şi nu l-am văzut făcând ca acum, tăvălindu-se. Pune suflet omul, trăieşte incredibil pe bancă. Oricum, a făcut un lucru extraordinar la Cluj în doar 6 luni, un timp scurt. În vară mă suna şi mă întreba de jucători. De Culio, de unul altul de la Mallorca. Nu puteam sta liniştit în vacanţă că mă suna tot timpul Petrescu şi mă întreba: <<ală cum e? ală cum e?>>", a declarat "Baciul".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.