"O sa mă fac mai al dracului! Noi de acum tacem şi facem". Gaz Metan schimbă foaia după ce FCSB l-a prezentat pe Teja. Transferurile mult visate sunt în pericol: "Mi se racolează jucători"

28 dec 2018 6873 afişări Liga 1
"O sa mă fac mai al dracului! Noi de acum tacem şi facem". Gaz Metan schimbă foaia după ce FCSB l-a prezentat pe Teja. Transferurile mult visate sunt în pericol: "Mi se racolează jucători" ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Situaţia lui Mihai Teja e mai complicată decât lasă de înţeles Gigi Becali, care s-a grăbit să-l prezinte pe antrenorul de 40 de ani. Preşedintele lui Gaz Metan, Ioan Mărginean, a avut o nouă intervenţie în care a lăsat de înţeles că nu mai e dispus să lase jucători la FCSB în schimbul „răpirii” lui Teja.

Oficial, în acte, Mihai Teja e încă antrenorul lui Gaz Metan, chiar dacă a apărut alături de Gigi Becali într-o conferinţă de presă, joi, în care a fost anunţat ca noul tehnician al FCSB.

Aflat într-o situaţie grea din punct de vedere financiar, clubul Gaz Metan i-a dat acordul lui Teja să negocieze cu Becali, dar nu se aştepta ca cele două părţi să ajungă la un consens într-un timp scurt: “Nu există niciun act de reziliere, n-am apucat să facem acte. Cei de la FCSB ne-au luat pe nepregătite şi ceea ce pot să vă spun e că Teja a avut doar un acord verbal din partea noastră. În plus, mi se racolează jucatori. Nu mi se pare normal cum suntem trataţi! N-am avem nici măcar o hârtie scrisă de la FCSB”, a declarat preşedintele Mărginean pentru realitateasportiva.net.

În plus, oficialul lui Gaz Metan a lansat un atac la adresa lui Becali semn că relaţiile dintre cele două cluburi s-au „răcit”: "Acel om credincios e din altă lume, iar eu nu vreau să intru în jocul acesta. Pe mine mă caracterizează munca. O sa mă fac mai al dracului! Noi de acum tacem şi facem”, a adăugat Mărginean pentru sursa citată. 

Gigi Becali refuză să plătească bani în schimbul fotbaliştilor pe care-i vrea de la Mediaş (Iulian Cristea, Fofana sau Ivanov), ameninţând că va aştepta ca jucătorii să devină liberi de contract sau să intre în ultimele şase luni. Este exact situaţia în care se află Iulian Cristea, prima ţintă a latifundiarului din Pipera, care va intra în ultimele şase luni de contract de la 1 ianuarie. Dar medieşenii nu vor nici în ruptul capului să-l lase să plece la Bucureşti fără o sumă de transfer!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.