O nouă pepinieră pentru FCSB! Parteneriatul anunţat în urmă cu scurt timp

12 apr 2018 14906 afişări Comentează şi tu Liga 1
O nouă pepinieră pentru FCSB! Parteneriatul anunţat în urmă cu scurt timp

FCSB a semnat un parteneriat cu ACS Kinder SG. Mureş, cu scopul pregătirii şi promovării celor mai talentaţi tineri către fotbalul de performanţă. 

Trupa din Sângeorgiu de Mureş a anunţat oficial, pe pagina de facebook, vestea. 

Conform site-ului oficial al ACS Kinder, obiectivul asociaţiei este pregătirea copiilor într-un cadru organizat, de catre profesori competenţi, astfel încât în jurul vârstei de 18 ani să poată face saltul la o echipă de seniori şi a deveni jucători profesionişti.

A.C.S. Kinder beneficiază de o bază sportivă proprie, cu teren de fotbal gazonat de dimensiuni normale, teren sintetic 40*20m, teren sintetic 30*12m şi un teren de iarbă de dimensiuni 40*40m, tribune pentru spectatori, 3 vestiare pentru sportivi, spaţiu de cazare, microbuz propriu, precum si anexele necesare desfăşurării activitaţii sportive în cele mai bune condiţii .

Pregătirea sportivilor este asigurată de antrenori calificaţi, cu toate atestările şi examenele la zi .

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.