O nouă palmă pentru Becali? Lista cu cerinţele lui Iordănescu pentru a rămâne la Gaz Metan şi de ce crede antrenorul că nu va ajunge la FCSB

23 mai 2019 4361 afişări Liga 1
O nouă palmă pentru Becali? Lista cu cerinţele lui Iordănescu pentru a rămâne la Gaz Metan şi de ce crede antrenorul că nu va ajunge la FCSB

Antrenorul dorit de Gigi Becali pentru postul de antrenor al FCSB în sezonul viitor a lămurit situaţia sa, într-o conferinţă de presă. Iordănescu spune că doreşte să rămână la Mediaş, dar vrea să-i fie îndeplinite mai multe cerinţe, care ţin de rezolvarea problemelor financiare ale echipei.

În condiţiile în care doleanţele îi sunt îndeplinite, Iordănescu garantează că va rămâne la Gaz Metan: “Eu ştiţi că contractual mai sunt legat un an de club şi mereu am mizat pe continuitate, dar sunt multe elemente care vor influenţa această continuitate. Conform contractului sunt şi mijloace prin care contractul poate înceta, dacă una dintre părţi nu reuşeşte să asigure ceea ce s-a angajat contractual. La fel şi clubul are anumite obligaţii în faţa mea. Să punem la dispoziţie bugetul pentru sezonul următor, să asigurăm continuitate la nivelul grupului, să securizăm jucătorii, să am implicare totală în selecţie, să securizăm perioada precopentiţională, să îmbunătăţim activitatea noastră zilnică cu resursele pe care cred că clubul ar trebui să le aibă, am vorbit şi de terenuri de antrenament, de alimentaţie, medicamentaţie şi am vorbit şi de un cantonament cu condiţii bune, mult mai bune decât au fost în trecut.

Sunt condiţii pentru echipă, nu pentru staff-ul meu. Sunt condiţii pentru echipă şi, nu în ultimul rând pentru centrul de copii şi juniori şi echipa a doua, unde ştiu că se suferă. Tot acest cumul de lucruri care mi s-au promis trebuie îndeplinite şi atunci cu siguranţă că eu voi fi aici şi sezonul următor”, a spus Edward Iordănescu.

Edi Iordănescu: “Nu ştiu dacă cineva e dispus să mă aştepte încă două săptămâni şi să pericliteze sezonul următor”

În cazul în care pretenţiile sale nu vor fi onorate, Iordănescu spune că va pleca de la Gaz Metan, dar nu crede că FCSB îl va aştepta până când se va încheia play-out-ul. “Nu sunt un antrenor pasager, care să bifeze două-trei luni. Am avut experienţa CFR Cluj, îmi doresc continuitate. Dacă nu va fi continuitate, să ştiţi că nu va fi nu pentru că eu îmi doresc altceva, ci pentru că nu ne putem ridica la nivelul la care am discutat că trebuie să o facem şi nu putem să producem performanţă, atunci facem un pas înapoi, strâng mâna, mulţumesc şi cu regrete importante probabil că voi alege cel puţin o perioadă să stau acasă. Atunci când lucrurile vor fi clare aici, probabil că va fi prea târziu pentru mine să mă angrenez în alt proiect şi nu ştiu dacă cineva e dispus să mă aştepte încă două săptămâni şi să pericliteze, probabil, sezonul următor doar de dragul de a vedea dacă poate să ajungă, sau nu, la o înţelegere cu mine. Nu are nicio legătură continuitatea mea cu alte oferte sau interes din alte părţi, ci strict cu activitatea noastră de aici şi îndeplinirea promisiunilor care mi s-au făcut”, a spus Iordănescu.

Cerinţele lui Edward Iordănescu, pentru a rămâne la Gaz Metan:

- “să punem la dispoziţie bugetul pentru sezonul următor”

- “să asigurăm continuitate la nivelul grupului, să securizăm jucătorii”

- “să am implicare totală în selecţie, să securizăm perioada precopentiţională”

- “să îmbunătăţim activitatea noastră zilnică cu resursele pe care cred că clubul ar trebui să le aibă, am vorbit şi de terenuri de antrenament, de alimentaţie, medicamentaţie şi am vorbit şi de un cantonament cu condiţii bune, mult mai bune decât au fost în trecut”

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.