O nouă conferinţă de presă "fierbinte" a lui Gică Hagi! Ce a avut de reproşat

30 aug 2018 3712 afişări Comentează şi tu Liga 1
O nouă conferinţă de presă "fierbinte" a lui Gică Hagi! Ce a avut de reproşat

"Războiul" de la începutul săptămânii a fost continuat de Gică Hagi, care îşi păstrează opinia în privinţa unui grup care îi doreşte răul. În ultima conferinţă de presă, patronul şi antrenorul Viitorului a avut o nouă reacţie nervoasă.

Hagi susţine că nu are dreptul la o opinie, dar că cel mai mult pentru el contează proiectul început la Ovidiu: “Am înţeles un lucru clar: nu am dreptul la o opinie! Asta este concluzia mea. Nu o să mai vorbesc despre fotbalul românesc, nu o să-mi mai spun părerea. O să-mi văd de munca mea, de pasiunea mea, de plăcerea mea, venind în România şi implicându-mă în dezvoltarea fotbalului românesc pentru viitor. Despre restul îi las pe toţi ceilalţi să aibă o opinie. Oricine din România poate să aibă o opinie, doar eu nu pot. Hagi când spune ceva atacă, pune o bombă. Cred că este un lucru grav! Eu iubesc prea mult fotbalul. Este dreptul fiecăruia să aibă opinie, să spună că Hagi face sau nu face bine. Contează însă că am un club, o academie care a produs mulţi jucători buni, care vor fi pe piaţă în următorii ani şi sper ca unii dintre ei să ajungă lideri, să conducă naţionala României, să o ducă din nou sus", a declarat Hagi. 

Fostul decar a naţionalei a continuat pe acelaşi ton: "Nu o să-mi luaţi plăcerea de a sluji fotbalul, de a fi lângă el, pentru că este pasiunea vieţii mele. 24 de ore  din 24 trăiesc pentru fotbal. Nu o să mai comentez prea multe. Nici nu mă mai întrebaţi, creaţi lucruri fictive, invenţii, ca să mă cert cu lumea. Nu mă întrebaţi, pentru că vreau să mai stau acasă, să mă simt cât de cât bine, nu să fiu încărcat doar de lucruri negative. Mergeţi în continuare pe drumul ăsta, închideţi gura cui trebuie, pentru că asta se doreşte. Vedem unde o să ajungem! Nu mai creaţi diversiune de pomană. Ştiu că asta se poartă în România, este cel mai uşor lucru, dar pentru mine înseamnă mediocritate", a mai spus Hagi. 

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.