"Nu poţi cu această atitudine să faci performanţă". Alibec, avertizat în privinţa viitorului său: "Cluburile importante se uită la ceea ce faci pe teren"

10 mai 2017 1336 afişări Liga 1
"Nu poţi cu această atitudine să faci performanţă". Alibec, avertizat în privinţa viitorului său: "Cluburile importante se uită la ceea ce faci pe teren"

Denis Alibec pare că a fost omul cheie al FCSB-ului în acest play-off, iar atacantul a primti laude, dar şi critici în aceeaşi măsură pentru comportamentul de care dă dovadă în anumite momente pe teren.

Gică Popescu a vorbit despre omul de „15 milioane de euro” al FCSB-ului, iar fostul internaţional consideră că Alibec poate influenţa într-o mare măsură rezultatele echipei sale: „Alibec a făcut un sezon bun la Steaua, este jucătorul care a tras Steaua după el, a marcat goluri importante. A ajuns, aşa cum văd eu lucrurile, un punct de referinţă în jocul Stelei. În momentul în care nu joacă Alibec, lucrurile se complică. În jocul ofensiv, mi se pare jucătorul numărul 1 al Stelei”, a declarat Gică Popescu la DigiSport.

Totuşi, Alibec a demonstrat în anumite momente că nu „digeră” bine deciziile lui Laurenţiu Reghecampf, lucru evidenţiat şi de Gică Popescu, care, în plus, a găsit şi alte aspecte: „Ar trebui să înţeleagă că dacă doreşte să facă performanţă, trebuie să-şi schimbe atitudinea. Nu poţi cu această atitudine să faci performanţă. Bănuiesc că el nu vrea să rămână la Steaua, ci să facă un pas spre fotbalul mare. Niciodată nu va fi acceptat cu această atitudine şi va dăuna celor care vor veni să-l vadă, pentru această atitudine pe care o are el contra colegilor, arbitrilor, antrenorilor, antrenorilor adverşi, jucătorilor adverşi... Îi dăunează foarte mult pentru că cluburile importante se uită la acest lucru. Se uită mult, de multe ori, mai mult decât ceea la ce faci pe teren ca jucător”, a declarat Popescu. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.