Nu e "Prinţul", nici Popa! El e cel mai bun transfer al lui "U" Cluj

30 mar 2011 7795 afişări Liga 1
Nu e "Prinţul", nici Popa! El e cel mai bun transfer al lui "U" Cluj Nu e "Prinţul", nici Marius Popa! El e cel mai bun transfer al lui "U" Cluj

Nasser Menassel i-a cucerit rapid pe fani prin dăruire, darspune că i-ar plăcea mai mult dacă echipa ar fi apreciată, iar elar ajunge într-o zi la naţionala Algeriei.

"Ce e şi cu transferul ăsta?", se întrebau fanii "şepcilor roşii"când a fost anunţată achiziţionarea unui mijlocaş care prindea rarlotul la Pandurii Târgu Jiu, pe finalul turului. "Prinţul" Cristea,Abrudan sau Marius Popa erau "loviturile" care îi încântau pe fani,nicidecum Nasser Menassel.

După patru etape însă opiniile fanilor s-au schimbat radical.Mijlocaşul venit de la Pandurii a devenit mai apreciat decât toţiceilalţi nou-veniţi la un loc. Într-un sondaj realizat pe site-uloficial al clubului, 54,3 la sută dintre cei care au votat l-audesemnat pe Nasser drept cea mai bună achiziţie a iernii.Mijlocaşul cumpărat cu aproximativ 70.000 de euro este la maredistanţă de ceilalţi 7 jucători veniţi în iarnă. Pe 2 este MariusPopa (14,8 la sută), iar Adrian Cristea este doar pe locul 4(11,2). "Mă bucur că sunt apreciat, dar m-aş bucura mai mult dacăsuporterii ar aprecia rezultatele echipei. Pentru mine contează maipuţin ce fac eu. Important este obiectivul echipei", a spus NasserMenassel.

Aretrogradat cu CS Otopeni!

Cel mai bun recuperator de la mijlocul terenului în ultimele 4etape are la activ o retrogradare în liga secundă, cu CS Otopeni,dar spune că "U" nu trebuie să se teamă de un astfel dedeznodământ. "Nu cred că se compară U Cluj cu celelalte echipe lacare am jucat. Nu trebuie să ne fie teamă de retrogradare, dar nutrebuie să fim nici inconştienţi. Avem vineri un meci important şitrebuie să ne pregătim", este de părere mijlocaşul, care visează săajungă la naţioanala Algeriei, pentru care n-a jucat niciodată."Când jucam la Grenoble, s-a vorbit de o convocare, dar nu ştiu ces-a întâmplat de n-a mai venit. Sper să joc bine şi să vină şiselecţiile", a încheiat Nasser, care are şi cetăţeniefranceză.

"Suntemtrişti că nu joacă Cristea"

Mijlocaşul defensiv se aşteaptă la un meci foarte greu cu Dinamo şisperă ca absenţele lui Torje şi Moţi să cântărească mai mult decâtcea a lui Cristea, deşi deplânge lipsa "Prinţului". "Nu ştiu careabsenţă este mai importantă. Noi suntem trişti că nu poateparticipa şi Cristea la acest meci. Bine că şi-a revenit Boştină",a spus Nasser.

Cel mai bun trasfer al iernii în opiniafanilor:

Nasser Menassel 54,3%
Marius Popa 14,8%
Nwakaeme Anthony 11,4%
Adrian Cristea 11,2%
Octavian Abrudan 3,6%
Nicola Ascoli 2,1%
Steven Pele 1,6%
Elias Bazzi 1%

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.