"Nu desfiinţa echipa"

2 sep 2010 66 afişări Liga 1
"Nu desfiinţa echipa" "Nu desfiinţa echipa"

Cel mai înfocat suporter al Unirii Urziceni, Leonard Constantin,alias "Lupul singuratic", îi cere lui Dumitru Bucşaru să nu renunţela echipă şi spune că nu va ţine niciodată cu Steaua!

Performanţele Unirii Urziceni nu au reuşit să aducă foarte mulţifani lângă echipa ialomiţeană. Şi aici este vorba de suporteri înadevăratul sens al cuvântului, precum "Lupul singuratic". Pe numelesău Leonard Constantin, "Lupul" s-a făcut cunoscut în toată ţaradupă ce i-a însoţit pe Galamaz şi compania în majoritateadeplasărilor.

Acum, când mândria Urziceniului a ajuns la finalul celei maifrumoase ere, Constantin are o singură dorinţă: să nu sedesfiinţeze echipa: "Nu am de ce să îi port pică domnului Bucşaru,tot oraşul îi mulţumeşte, dar el trebuie să ţină cont că aceastaeste echipa oraşului. Să o lase unde a găsit-o, în Liga a III-a,dar să nu o desfiinţeze!", ne-a mărturisit cel mai mare fan alUnirii.

Chiar dacă nu mai puţin de şase foşti jucători ai Urziceniuluivor juca la Steaua, Leonard Constantin nici nu se gândeşte să ţinăcu roş-albaştrii: "Le urez multă baftă băieţilor care au plecat laSteaua, dar eu nu pot să ţin cu ei. Eu sunt «Lupul singuratic» şitoată viaţa mea voi ţine cu Unirea."

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.