"Nu credem că această datorie către propriii jucători reprezintă o îngrijorare!" Anunţul conducerii Astrei despre problemele financiare vehiculate

30 sep 2017 1562 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Nu credem că această datorie către propriii jucători reprezintă o îngrijorare!" Anunţul conducerii Astrei despre problemele financiare vehiculate ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Astra Giurgiu a venit cu câteva precizări în privinţa situaţiei financiare a clubului după ce s-a discutat despre câteva probleme financiare la echipă.

Oificialii giurgiuveni recunosc că salariul pe luna august este restant, dar aceştia anunţă că lucrurile se vor rezolva, iar fotbaliştii îşi vor primi banii: "Clubul Astra a achitat salariile jucătorilor pe lunile iunie şi iulie, singura lună scadentă fiind luna august (termen de plată la jumătatea lunii septembrie), obligaţie financiară pentru care clubul nostru a semnat angajamente ferme, cesiuni de creanţă. Repetăm, la acest moment, singura obligaţie de plată pe care Astra o are faţă de jucători (cărora le mulţumim pentru înţelegere) este salariul aferent lunii august, "întârziat" cu două săptămâni, fără a se putea vorbi măcar despre depunerea unor memorii, din punct de vedere al termenelor regulamentare de plată!"

Nu credem că această "datorie" pe care o are Astra către propriii jucători reprezintă o "îngrijorare", un subiect de presă, iar de aici până la a se vorbi de greve, criză şi alte lucruri de acest gen este cale lungă. Mai ales că, în acest moment, clubul nostru are de încasat şi sumele aferente participării în calificările Europa League şi se află într-o poziţie favorabilă pentru accederea în play-off. Chiar nu are rost să facem comparaţie cu situaţia altor cluburi din fotbalul românesc, dar, Astra, cu siguranţă, nu credem că reprezintă o problemă!", se arată într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial al clubului.

Astra Giurgiu a suferit o restructurare la începutul sezonului, atunci când piesele „grele” ale echipei au plecat, o mare parte din lotul pe care Edi Iordănescu îl are la dispoziţie acum fiind diferit faţă de „era” Marius Şumudică. 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.