"Nu are nicio legătură. Nu ai ce să cauţi acolo!". Gică Hagi a primit o nouă veste nefericită: "Dacă te milogeşti..."

10 mai 2019 12981 afişări Liga 1
"Nu are nicio legătură. Nu ai ce să cauţi acolo!". Gică Hagi a primit o nouă veste nefericită: "Dacă te milogeşti..."

Gică Hagi îşi doreşte dot mai mult ca o echipă din România să aibă acces direct în grupele Ligii Campionilor şi a argumentat în mai multe rânduri necesitatea acestei propuneri. În schimb, există şi contestatari ai acestei idei, văzută drept una nerealistă. Adrian Porumboiu a vorbit la ProSport LIVE despre declaraţia oferită de antrenorul Viitorului. 

Gică Hagi susţine că UEFA ar trebui să schimbe regula coefientului şi că toate cele 32 de campioane din Europa ar trebui să aibă un loc asigurat la „masa bogaţilor”, întrucât distanţa dintre echipele din vestul Europei şi cele din est devine din ce în ce mai mare. 

Adrian Porumboiu s-a înscris pe lista celor care nu cred că această propunere va fi luată în consierare de UEFA şi susţine că echipele din România nu pot concura cu cele din campionatele tari ale Europei: "Nu are nicio legătură una cu alta. Ori e competiţie, ori e pe puncte, ori joci. Nu ai ce să cauţi acolo. Trăim într-o lume în care dacă te milogeşti, mai mult parcă îţi dă cu bara în cap. Nu are nicio legătură una cu alta. Sunt nişte reguli pe care trebuie să le respecţi. Trebuie să ai echipă. Următoarea regulă e să baţi echipele celelalte şi să faci puncte. Nu poate lua LPF 6 miliarde de lire. Te duci pe o sumă aşa, fiecare îşi face bugetul după alea 2-3 milioane", a declarat fostul patron al lui FC Vaslui, la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.