Nu aduce anul ce aduce ceasul! Venirea lui Mihai Teja produce minuni la Iaşi

4 iul 2019 5917 afişări Liga 1
Nu aduce anul ce aduce ceasul! Venirea lui Mihai Teja produce minuni la Iaşi

Venirea lui Mihai Teja la Poli Iaşi pare să facă minuni în ceea ce priveşte infrastructura. Dacă până mai ieri echipa din Copou se pregătea pe nişte terenuri de liga a patra, în scurt timp elevii lui Teja vor avea la dispoziţie două terenuri noi pentru antrenament.

Pe lângă cel de iarbă, din Complexul ”Emil Alexandrescu”, unde lucrările de înlocuire a suprafeţei de joc au demarat deja, ieşenii vor mai avea în scurt timp la dispoziţie şi terenul sintetic din Abator, construit de Federaţia Română de Fotbal, în parteneriat cu Primăria Iaşi. Conform oficialilor ieşeni, sunt şanse mari ca terenul sintetic din Abator să fie gata într-o săptămână.

”Este un pas înainte. Mă bucur că împuşcăm doi iepuri dintr-un foc. În scurt timp, echipa va avea două terenuri noi de antrenament, cel din Copou, de iarbă şi cel sintetic, din Abator. Este un semn bun. Astfel, antrenorul Mihai Teja poate lucra cu echipa în cele mai bune condiţii. Aşteptăm ca în curt timp să demareze şi lucrările la terenul mare şi să avem un nou stadion la Iaşi”, a declarat preşedintele Politehnicii Iaşi, Adrian Ambrosie.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.