Noi probleme pentru Hagi. Un jucător e decis să depună memoriu împotriva Viitorului: "Nu s-a plătit nicio primă. Ne-am bazat pe cuvântul lui Hagi". UPDATE: Reacţia clubului: "Poate nu şi-a verificat cardul"

12 feb 2016 31293 afişări Comentează şi tu Liga 1
Noi probleme pentru Hagi. Un jucător e decis să depună memoriu împotriva Viitorului: "Nu s-a plătit nicio primă. Ne-am bazat pe cuvântul lui Hagi". UPDATE: Reacţia clubului: "Poate nu şi-a verificat cardul"
  • Echipa de pe locul doi în Liga I are probleme financiare şi nu le-a achitat jucătorilor nicio primă, în actualul sezon.
  • Raul Ciupe e primul jucător care vrea să-şi depună memoriu, pentru că Gică Hagi nu s-a ţinut de cuvânt, în privinţa primelor.

UPDATE: Pavel Peniu, preşedintele Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" a declarat, pentru MEDIAFAX, vineri, că, în urmă cu două zile, clubul a achitat jucătorilor, suma de 107.000 de euro: "Acum două zile (n.r. - miercuri), am semnat pentru plata sumei de 107.000 de euro, care reprezenta drepturile salariale, primele şi bonusurile jucătorilor. Nu ştiu dacă era şi Ciupe printre ei. Eu ştiu că jucătorii sunt la zi cu toate drepturile. Poate domnul Ciupe nu şi-a verificat cardul".


Gică Hagi nu are doar bătăi de cap în privinţa transferurilor lui Manea şi Ianis. Se pare că Viitorul nu este ocolită nici de probleme financiare. Deşi au terminat anul pe locul doi în clasament, fotbaliştii lui Hagi n-au încasat nicio primă de joc, în actualul sezon, iar unii mai au restanţe la prime şi din precedenta stagiune.

Raul Ciupe, jucător care şi-a reziliat contractul cu Viitorul în această iarnă, confirmă faptul că echipa lui Hagi are restanţe, inclusiv că el. “Este adevărat că sunt ceva probleme legate de banii pe care trebuie să-i primesc. Când am semnat rezilierea am stabilit că voi primi două salarii restante şi toate primele de joc. Am primit salariile, dar primele nu le-am primit încă, deşi a expirat termenul. Sper să le primesc, în caz contrar îmi voi depune memoriu”, a confirmat Ciupe, care s-a antrenat în ultimul timp cu Universitatea Cluj.

“Primele sunt promise de Hagi, nu e nimic scris”

Fundaşul dreapta, care a evoluat în 10 partide în toate competiţiile, pentru Viitorul spune că primele de joc au fost tot timpul o problemă, la echipa “Regelui” şi că jucătorii nu pot să depună memorii pentru că promisiunile sunt doar verbale. “Salariile nu întârziau de obicei mai mult de 2 săptămâni. Cred că la mine au întârziat pentru a mă forţa să plec. Prime nu am primit niciodată în acest sezon. Eu am acel contract de reziliere în care scrie şi de prime, dar restul jucătorilor nu au nimic “în scris”. La prime, ne bazam pe cuvântul lui Gică Hagi. Dacă nici el nu mai are cuvânt în fotbalul nostru… Cu primele ştiu că sunt probleme încă de anul trecut. Încă nu s-au dat toate primele din sezonul trecut. Sincer, nu mă aşteptam la aşa ceva, ţinând cont că e vorba de Gică Hagi”, a spus Ciupe.
 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.