Nistor şi Hanca, "pachet" la FCSB!? "Au fost propuşi, îl vreau doar pe Nistor!". Preţul trădării căpitanului "câinilor". UPDATE | Reacţie vehementă din Ştefan cel Mare: "Bate câmpii, a inventat încă ceva!"

9 ian 2019 4631 afişări Liga 1
Nistor şi Hanca, "pachet" la FCSB!? "Au fost propuşi, îl vreau doar pe Nistor!". Preţul trădării căpitanului "câinilor". UPDATE | Reacţie vehementă din Ştefan cel Mare: "Bate câmpii, a inventat încă ceva!"

UPDATE La scurt timp după intervenţia lui Becali, a urmat replica lui Dinamo: "Domnul Becali bate câmpii. Să sunaţi impresarul (n.r soţia lui Reghecampf) să întrebaţi cine i-a dat hârtia. Şi la noi a venit un individ Manole, care i-a propus pe Man şi Pintilii, pentru 200.000 de euro. Noi am zis că dăm 150.000. Nistor are bagajele făcute. Ştiţi că am fost şi la palat cu domnul Negoiţă, să-l dăm pe Nistor. Ăsta e un circ! Să producă impresarul hârtia. Altfel, înseamnă că domnul Becali a inventat încă ceva", a spus preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, pentru Digi Sport.


Transferul lui Dan Nistor (30 de ani) la FCSB a revenit în actualitate. Căpitanul lui Dinamo e din nou o ţintă pentru Gigi Becali şi i-a fost propus "la pachet" cu Sergiu Hanca (26 de ani). Patronul FCSB a dezvăluit că ambii i-au fost propuşi de către impresar, soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Latifundiarul din Pipera l-a vrut pe Dan Nistor şi în luna august a anului 2018.

"Parcă da, acum vreo săptămână (n.r. - Nistor şi ). Întrebaţi impresarul (n.r soţia lui Laurenţiu Reghecampf), nu pe mine. Nu vreau să supăr pe nimeni. Mie mi-a zis impresarul dacă îi vreau pe Hanca şi Nistor. Mie îmi place Hanca, dar avem pe postul ăla. Dau 200.000 pe Nistor dacă e. Eu atunci aveam nevoie de Nistor să joace înainte de meciul cu Rapid Viena, aveam nevoie de calificare. Acum, la revedere. Acum iar începem, iar facem scandal... Eu vă spun ce mi-a zis impresarul: 400.000 pentru Hanca şi Nistor, la pachet", a spus Becali, pentru Digi Sport.

Nistor a mai fost pe lista FCSB în luna august a anului trecut, înaintea meciului retur dintre FCSB şi Rapid Viena. Oferta pe care i-a făcut-o atunci lui căpitanului lui Dinamo a creat un adevărat scandal în jurul său, care a dus la plecarea antrenorului de atunci, Florin Bratu. Becali a dezvăluit că a discutat cu Teja despre posibilitatea aducerii celor doi: "I-am spus lui Teja de ei. El a zis că nu avem ce să facem cu Hanca. Nistor, da. A zis că dacă putem să-l luăm, ar fi foarte bine".

Aşa cum ProSport a anunţat, Sergiu Hanca a primit o hârtie din partea clubului, care îi permite să plece în schimbul unei anumite sume. Totul a explodat după scandalul de la Giurgiu, când soţia lui Sergiu Hanca s-a luat în gură cu suporterii lui Dinamo, veniţi în deplasare. Andreea Hanca s-a bucurat la scorul de 4-1 pentru Astra, după ce Sergiu a marcat golul de onoare al "câinilor". Au urmat contre dure în tribune, iar Hanca a spus că vrea să plece, pentru modul în care suporterii echipei au reacţionat faţă de soţia sa.

Există zvonuri conform cărora Hanca ar putea pleca la Craiova sau în Cipru, la Αnorthosis Famagusta.

  

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.