Nimic fără Wesley FC Vaslui - Craiova 2-1

27 apr 2011 8138 afişări Liga 1
Nimic fără Wesley FC Vaslui  - Craiova 2-1 LIVE TEXT FC Vaslui - Craiova 1-1! Subotici egalează! Buleică, eliminat 7 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/8196688/4/j4r5868-resize.jpg

După eşecul de la Cluj,moldovenii abia au învins-o pe Universitatea Craiova, 2-1, cu oexecuţie fabuloasă marca Wesley ('82).

Din orice context ar fi fost privită partida de aseară, Vasluiulera favorită. Idee întărită chiar şi de Adrian Mititelu, careprevedea un "masacru" al brigăzii de arbitri cu origini în zoneleapropiate Vasluiului. Dacă eliminarea lui Buleică (43) i-ar fiputut da apă la moară patronului Craiovei, jocul favoriţilor săi artrebui să-i dea cel mai mult de gândit. Şi nu de acum!

În minutul 14, gazdele erau deja lideri în clasamentul primeiligi, chiar dacă doar pentru câteva ore, Dorel Stoica împingându-şibalonul în proprie poartă după o centrare a lui Annang. Vasluieniiau rămas în avanposturi, au atacat mult, în valuri, însă cei careau înscris au fost oltenii, prin Subotic.

Reghecampf spera deja la surpriza etapei, dar probabil că e dejaobişnuit cu faptul că la Craiova bucuria ţine foarte puţin. Acummotivul a fost Buleică, eliminat înainte de pauză. Pauză ce parcăi-a întărit pe olteni, care au ridicat un zid invizibil în faţagurilor de tun Wesley ori Adailton. Apropo de cei doi, au făcut cuschimbul la bătut lovituri libere din preajma careului. Ar fi fostşi păcat, la câte oportunităţi au fost.

Într-un final (82), Wesley a executat un "penalty" de la 20 demetri direct în vinclu, semnând sentinţa meciului. Şi, cel maiprobabil, a Ştiinţei!

CLICK AICI pentru comentariul LIVE TEXTal partidei


Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.