"Nervii mai cedează uneori" Motivul pentru care Dinu Gheorghe vrea să plece de la Rapid

20 ian 2015 5057 afişări Liga 1
"Nervii mai cedează uneori" Motivul pentru care Dinu Gheorghe vrea să plece de la Rapid

Rapid pare că nu poate scăpa de probleme. Gruparea giuleşteană a reuşit să realizeze o serie de transferuri şi are acum 13 jucători în lot, dar înregistrează pierderi la capitolul administrativ.

Dinu Gheorghe a anunţat că cel mai probabil se va despărţi de Rapid la scurt timp după ce a venit în Giuleşti. Preşedintele clubului nu a vrut să ofere prea multe detalii în legătură cu nemulţumirile sale, însă Violeta Moraru - soţia patronului rapidist - a făcut o serie de precizări.

"Pot să vă spun doar că e multă presiune, în situaţia în care dorim cu toţii să luăm cele mai bune decizii manageriale, profesioniste, ca să salvăm această echipă de la retrogradare. Este presiune atât pe noi ca acţionari, cât şi pe domnul Dinu Gheorghe. Acesta este motivul pentru care nervii cedează uneori. Noi suntem adepţii unui stil mai participativ de conducere, domnul Dinu al unui stil mai autoritar. Participativ înseamnă inclusiv implicarea antrenorului şi a staffului tehnic în deciziile de transfer. Cred că trebuie să facem eforturi pentru a găsi soluţii de colaborare, de compromis, pentru viitorul Rapidului", a declarat Violeta Moraru pentru DigiSport.


 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.