Nemţii nu ştiu ce să mai creadă: "Dau clubul cu un euro, dar nu vor suma asta?" Oferta OFICIALĂ făcută de investitorii germani pentru preluarea lui 'U'

16 nov 2012 11124 afişări Liga 1
Nemţii nu ştiu ce să mai creadă: "Dau clubul cu un euro, dar nu vor suma asta?" Oferta OFICIALĂ făcută de investitorii germani pentru preluarea lui 'U' Nemţii nu ştiu ce să mai creadă: "Dau clubul cu un euro, dar nu vor suma asta?" Oferta OFICIALĂ făcută de investitorii germani pentru preluarea "U" Cluj

"Am găsit pe cineva să cumpere, dar după acest scandal aceşti posibili investitori s-au retras. Dau clubul pe un euro autorităţilor locale", a spus Ioan Mărginean, supărat după acţiunea DIICOT.

Declaraţiile celui care deţine în acte pachetul majoritar de acţiuni a Universităţii i-au surprins pe nemţii de la DK Sportler, care în urmă cu 9 zile i-au trimis lui Florian Walter o ofertă de cumpărare de 250.000 de euro pentru acţiunile clubului. "Oferata lui Volker Diergardt este mai mare de un euro, dar cu toate acestea a fost refuzată fără să se stea la discuţii. Dacă vor binele clubului de ce nu acceptă oferta? Am reveni la discuţii, dar numai în condiţiile în care ar fi de faţă şi autorităţile locale, care ne-au promis sprijin", spune unul dintre reprezentanţii nemţilor în România.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.