Negoiţă, Rednic. Dănciulescu sau David? Nu! Omul esenţial din conducerea lui Dinamo, ridicat în slăvi de Cornel Dinu: "E o comoară pentru un club de fotbal. Noroc că-l au!"

7 feb 2019 18009 afişări Comentează şi tu Liga 1
Negoiţă, Rednic. Dănciulescu sau David? Nu! Omul esenţial din conducerea lui Dinamo, ridicat în slăvi de Cornel Dinu: "E o comoară pentru un club de fotbal. Noroc că-l au!"

Cornel Dinu (70 de ani) are doar cuvinte de laudă despre Bogdan Bălănescu, Secretarul General al lui Dinamo, pe care-l consideră omul de echilibru din organigrama clubului din "Ştefan cel Mare".

După 3-0 în "Groapă" cu Politehnica Iaşi, gândurile dinamoviştilor şi ale "Procurorului" se îndreaptă timid spre play-off, un obiectiv care părea imposibil de atins. Şi, într-un discurs echilibrat, fostul jucător, antrenor şi conducător al lui Dinamo a scos în evidenţă importanţa lui Bogdan Bălănescu, omul din conducerea "câinilor" care nu iese în faţă, dar care ar avea, susţine Dinu, un rol decisiv: "Eu am o vorbă: doar să dureze! E dificil, au fost 33 de schimbări contractuale la Dinamo în ultimul timp...Noroc că-l au acolo pe Bogdan Bălănescu, o comoară pentru un club de fotbal. L-am trimis în anii 1990 să înveţe, am mai reuşit să recuperăm nişte bani atunci. E un moment greu, poate că valoarea va aduce rezultate pozitive. Ceva-ceva şanse ar putea fi, dar pe maniera pe care nu o recomand nici eu, nici istoria lui Dinamo, ci anume "noi ca noi, dar să se împiedice ceilalţi". Sigur, vorbesc despre play-off! Dinamo nu a fost niciodată în poziţia asta, Dinamo a comandat mereu. Înseamnă ca Astra să piardă tot şi Dinamo să câştige tot. Primul obstacol e la Sepsi, care e o echipă bună...", a declarat Cornel Dinu, joi seară, la Digi Sport.


Bogdan Bălănescu (foto) e omul pe care Cornel Dinu îl consideră foarte important la Dinamo.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.