Ne vedem joi! Rapid - Steaua 0-0

8 nov 2010 163 afişări Comentează şi tu Liga 1
Ne vedem joi! Rapid - Steaua 0-0 LIVE TEXT Rapid - Steaua 0-0! Marcos Antonio ratează cea mai mare ocazie a partidei! 44 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/7698574/6/alex9032-resize.jpg

Steaua a fost mai periculoasă în partea a doua, Rapid s-a temutexcesiv. Joi, în Cupă, ambele echipe vor avea ocazia să serevanşeze faţă de fani.

Rapid-Steaua ameninţă de patru ani "unicul derby" Dinamo-Steaua.Odată cu sfertul de neuitat în Cupa UEFA, din primăvara lui 2006această confruntare are un statut aparte. Constantin şi Grigore,doi rapidişti sunt singurii supravieţuitori de atunci. Coman e pebancă, stelistul Nicoliţă e suspendat.

Hazardul face în aşa fel ca bătăliile rapidisto-steliste să maicunoască o premieră. Cele două trupe îşi vor măsura forţele de douăori la interval de numai patru zile. O dată în campionat şi a douaoară în Cupă.
Un soi de baraj, menit să stabilească iar cine e mai bun. Acum pepuncte, joi pentru calificare. Steaua a păşit în Giuleşti având înghete ultimele 45 de minute din meciul cu Utrecht, în timp cerapidiştilor le reverberau încă ecourile vocilor lui Copos, DinuGheorghe, Nicu Gheară, şi exemplele pot continua, care prindeclaraţiile lor au tensionat o atmosferă mai degrabă OK. Plusamintirea evoluţiei lamentabile din ultimul meci de acasă cuPandurii.

Şumudică e cel mai apropiat suporter de teren. Intră avândînfăşurat la gât un fular vişiniu şi agită mâinile în aer. Este înacelaşi timp şi foarte temperat tactic. Surprinde cu Grigore, un"distrugător" lângă Lazăr. Herea e pe bancă, Cesinha la fel.Prudenţă e cuvântul cheie al giuleştenilor, iar tehnicianulvişiniilor speră într-o execuţie din fază fixă. Lăcătuş în schimbvrea repetată repriza magică pentru ei din meciul cu Utrecht.Fiecare aşteaptă câte ceva, iar suporterii, spectacol. În primaparte nimeni nu primeşte nimic. Joc tern, opintit cu ocazii, douăale Rapidului (Spadacio şi Marcos Antonio), venite din faze fixe şiprecedate de greşeli individuale.

CLICK AICI PENTRU LIVETEXT

Steaua e disciplinată şi calmă. Nu se precipită şi se simteputernică, simţind că adversarul se sperie de ea de la cabină.Stancu se agită între linii, iar Tănase, chiar dacă pare apatic,pare capabil oricând să inventeze ceva. Accidentarea lui Szekely îldetermină pe Lăcătuş să fie şi mai ofensiv, grecul Kapetanosînlocuindu-l pe şeptar. Curajul Fiarei e răsplătit de echipa sacare îşi însuşeşte startul reprizei a doua, atunci când Tănase iala ţintă bara. La fel de poticnit meciul merge se duce spre 0-0 sauspre o victorie mică a echipei care reuşeşte golul. A mai fost obară a lui Surdu (66), după o fază superbă a lui Stancu. 2-0 labare, remiză pe tabelă! Joi nu va mai ţine, nici ca joc, nici cascor!

Spadacio a jucat cughete diferite
Tensiunea şi viteza în care s-a jucat meciul dintre Rapid şi Steaual-au pus pe Juliano Spadacio într-o situaţie ciudată. Incomodat defaptul că aluneca foarte des, mijlocaşul giuleştenilor s-a dus, lamijlocul primei reprize, să îşi schimbe ghetele. Brazilianul nu areuşit însă să-şi pună în picioare încălţămintea, rămânând astfelcu o gheată de culoare galbenă şi cu una albă.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.