Nalaţi şi Tilincă vor semna cu Pandurii

3 iun 2008 16 afişări Liga 1
Nalaţi şi Tilincă vor semna cu Pandurii
Pandurii vor perfecta în următoarele zile primele două transferuri ale unor fotbalişti din campionatul intern. Este vorba de jucătorii Gloriei Bistriţa, Cosmin Tilincă şi Adrian Nalaţi, doi fotbalişti doriţi de antrenorul Eugen Neagoe din campionatul intern. 

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a anunţat azi că s-a înţeles cu conducerea clubului Gloria Bistriţa pentru transferul lui Tilincă şi Nalaţi, urmând să fie perfectate şi înţelegerile cu cei doi jucători în următoarele zile.

Antrenorul Eugen Neagoe a precizat că îi dorea pe cei doi fotbalişti cu care a mai fost în tratative pentru a veni la Pandurii şi cu alte ocazii: „Suntem în negocieri avansate cu mai mulţi jucători şi am obţinut deja acordul unora dintre ei de a juca pentru Pandurii. Rămâne doar să mai semnăm şi actele în zilele următoare. Este cazul lui Nalaţi şi Tilincă, ei fiind doi dintre jucătorii pe care îi doream, Nalaţi are 25 de ani, este un jucător care mie mi-a plăcut mult pentru că e un mijlocaş de creaţie, genul lui  Păcurar, ei au şi jucat împreună şi se cunosc. E un jucător care mie îmi place care cred că poate să ne ajute pe viitor. Cu Nalaţi am purtat mai multe discuţii şi el va veni mâine la Târgu Jiu. Cu Tilincă noi am mai fost în negocieri şi altă dată, îl doream la Pandurii de mai mult timp. Acum el e încă în vacanţă şi nu am mai discutat dar îl aşteptăm să revină în ţară şi vom discuta.

Antrenorul Eugen Neagoe spune că doreşte acoperirea a trei posturi deficitare din echipă cu jucători autohtoni: „E vorba despre 3 posturi pe care dorim să le acoperim prin aducerea a 3-4 jucători din ţară. Sper ca negocierile să se finalizeze chiar în zilele următoare şi să putem semna fără probleme contractele cu aceşti jucători. Eu zic că în proporţie de 90%, dacă nu o să mai apară ceva neprevăzut, o să-i avem la Pandurii.
 


Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.