Mutu le-a vorbit englezilor despre noua sa experienţă la Dinamo! Ce planuri de viitor are: "În Anglia, antrenorilor li se spune manageri!"

15 nov 2016 3825 afişări Liga 1
Mutu le-a vorbit englezilor despre noua sa experienţă la Dinamo! Ce planuri de viitor are: "În Anglia, antrenorilor li se spune manageri!"

Adrian Mutu a vorbit în presa engleză despre noua carieră pe care vrea să o urmeze după retragerea din activitatea sportivă. Mutu a oferit un interviu în presa engleză în care a declarat că şi-ar dori să devină un manager de club după modelul din Premier League.

"Mă simt extraordinar să fiu la Dinamo, dar e o mare responsabilitate, pentru că trebuie să am grijă de prima echipă, de a doua şi de academie. Învăţ, îmi place această provocare şi sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor. A apărut această oportunitate, am zis să o accept. Pentru licenţa de antrenor trebuie să mai aştept, vreau licenţa PRO. Ce învăţ acum mă va ajuta şi în munca de antrenor. În Anglia, antrenorilor li se spune manageri. Ca să fii un manager bun, trebuie să-i cunoşti şi pe jucători, dar trebuie să ştii şi clubul. Îmi doresc să-i învăţ pe tineri să fie profesionişti, să ia din experienţele mele negative tot ce se poate bun şi să nu le repete! Asta îmi doresc, să nu repete nimeni greşelile pe care le-am făcut eu", a declarat Mutu pentru TalkSport.

Mutu nu a putut evita "momentul Chelsea". Românul a tras învăţăminte după acea experienţă şi îi sfătuieşte pe tinerii jucători să nu repete greşelile sale.

"Nu am niciun regret că am semnat cu Chelsea. Singurul regret e că nu am fost suficient de matur, aş fi avut o altă carieră dacă nu aş fi făcut ce am făcut. Dar nu am ce să mai fac acum. Sper că alţii să nu facă ce am făcut eu. Când eşti jos, important e să te ridici şi să fii puternic. Prandelli m-a învăţat multe în viaţă, să fiu un jucător mai bun şi să fiu şi un om mai bun. Cesare e un om foarte bun şi mă aştept să facă lucruri foarte bune la Valencia", a mai încheiat "Briliantul".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.