Moş Crăciun a venit deja la Costa! Cadoul oferit de Paszkany după victoria cu "U" Cluj

21 nov 2011 5771 afişări Liga 1
Moş Crăciun a venit deja la Costa! Cadoul oferit de Paszkany după victoria cu "U" Cluj Moş Crăciun a venit deja la Costa! Cadoul oferit de Paszkany după victoria cu "U" Cluj

Şapte puncte minimum până la finalul turului e zestrea cu care vrea Paszkany să intre CFR în iarnă. "Costa va rezolva în retur şi omogenitatea echipei", e cecul în alb primit de antrenorul portughez de la patron.

Victoria în "Derby de Cluj" i-a întărit scaunul lui Costa la CFR, clătinat serios după eşecul cu Dinamo. Cel care l-a confirmat pe "Animal" a fost chiar patronul Paszkany. "A fost o victorie corectă şi mă bucur pentru băieţi şi pentru Jorge Costa. E o victorie foarte importantă, fiindcă am rămas în plasa lui Dinamo. Se vede că încă nu avem omogenitate, dar sunt convins că de asta se va ocupa şi Costa, astfel încât din retur să arătăm ca o adevărată echipă!", e mesajul oficial transmis antrenorului de către Paszkany. Patronul a fixat totodată şi obiectivul echipei până la finalul turului. Astfel, chiar dacă CFR joacă două meciuri în deplasare, cu Sibiul şi Steaua, şi doar unul pe teren propriu, cu Mioveniul, Paszkany vrea minimum şapte puncte.

Nu ştiu dacă vom depăşi Dinamo în clasament la finalul turului, dar ne vom apropia. Trebuia să fim peste ea la meciul direct sau măcar după acesta
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

CU CINE JOACĂ CFR PÂNĂ LA FINALUL TURULUI
Voinţa (d)
Mioveni (a)
Steaua (d)


Opt "ceferişti" interzişi pentru petarde aprinse în stadion

Fanii vişiniilor au aprins mai multe petarde în peluză, iar Jandarmeria a luat măsuri a doua zi sancţionând opt persoane, dintre care patru au primit interdicţie pe stadioane. "Şase au luat sancţiuni pentru încălcarea Legii 4, iar doi pentru Legea 61. Unul dintre ei a primit şase luni de interdicţie pe stadioane, iar trei pentru un an de zile", a confirmat Adina Pop, purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei. Doi dintre interzişi sunt şi lideri de galerie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.