Momente dramatice la Sibiu, după ce arbitrii au scos-o victorioasă pe CFR Cluj: "Jucătorii au plâns în vestiar"

27 nov 2011 6300 afişări Liga 1
Momente dramatice la Sibiu, după ce arbitrii au scos-o victorioasă pe CFR Cluj: "Jucătorii au plâns în vestiar" Momente dramatice la Sibiu, după ce arbitrii au scos-o victorioasă pe CFR Cluj: "Jucătorii au plâns în vestiar"

Sibienii sunt revoltaţi, după ce arbitrul a făcut praf meciul cu CFR, greşeli care au scos-o victorioasă pe echipa din Cluj. Ioan Hămbăşan, preşedintele Voinţei, spune că jucătorii pur şi simplu au izbucnit în plâns la finalul meciului.

"Ce curaj mai am eu să ţin o echipă de fotbal pentru ca unii să facă experimente asupra noastră. De la schimbarea şefului CCA nu a fost nimeni sancţionat drastic. Nu se poate aşa ceva! Am avut un penalty, un gol valabil! Asemenea exemplare flegmatice trebuiesc eliminate din fotbal. Pe culoarul de vestiare înjura într-o parte şi-n alta. La asemenea greşeli trebuiesc excluşi. Nu se poate aşa ceva, să vină CFR-ul să fie ajutată să câştige! Cum să mă duc la băieţi să le spun că arbitrul le-a luat prima. Jucătorii au plâns în vestiar", Ioan Hămbăşan, preşedinte Voinţa Sibiu

"Săptămâna asta în timpul unei campanii făcută în şcoli un copil m-a întrebat <cum vă simţiţi când vă fură un arbitru>. I-am spus că noi vorbim de asta, vrem să fim modele. Dar ce să mai zic acum după ce am păţit cu CFR...A fost să fie weekendul surprizelor, iar una nu s-a produs...poate că ar fi deranjat. Până la eliminarea lui Beza, marele CFR n-a avut nicio ocazie", Sandu Tăbârcă, director tehnic Voinţa Sibiu

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.