Moment rar! Calmul Mangia s-a înfuriat după victoria cu Dunărea Călăraşi. Italianul a tunat: "Nu sunt fericit de situaţie. Nu e normal!"

2 dec 2018 8004 afişări Liga 1
Moment rar! Calmul Mangia s-a înfuriat după victoria cu Dunărea Călăraşi. Italianul a tunat: "Nu sunt fericit de situaţie. Nu e normal!"

Devis Mangia a fost protagonistul unui moment atipic pentru el, la finaul victoriei cu 1-0, pe care U Craiova a obţinut-o în faţa Dunării Călăraşi. Italianul s-a enervat pe brigada de arbitri şi a acuzat că echipa sa a primit 11 cartonaşe galbene în două partide. 

Indiferent de rezultatul înregistrat pe tabela de marcaj, Devis Mangia a demonstrat, de la începuturile sale în România, că poate avea un discurs echilibrat. Totuşi, centralul Andrei Chivulete şi bragada sa l-au determinat să-şi spună nemulţumirea: "Sunt mulţumit de jucători. E un rezultat mare, în aceste condiţii. Terenul a fost ok. Alta e situaţia. Nu-mi place. Nu-mi place cum merge... Îmi place să vorbesc despre fotbal. Am primit 11 galbene în două meciuri. Nu mi se pare normal. Nu e normal!", a declarat italianul, la DigiSport, imediat după U Craiova - Dunărea Călăraşi 1-0.

Mitriţă nu va putea fi folosit în următoarea partidă din campionat, din cauza cartonaşelor galbene, iar Mangia a avut un motiv în plus de nemulţumire: "Mitriţă e cel mai bun din România, nici nu ştiu ce se întâmplă cu el. Cred că e luat puţin la ochi. Dacă un meci merge normal... meciul a fost normal până în ultimele 20 de minute, iar după echipa a fost nervoasă. E o situaţie care nu e normală, pentru că jucătorii devin iritaţi La Koljic trebuia galben acolo? Eu cred că în ultima lună... nu sunt fericit de situaţie. Nu-mi place să vorbesc despre arbitraj. Pentru mine nu e normal", a adăugat tehnicianul pentru sursa citată. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.