Moment genial la conferinţa Stelei. Toţi ziariştii s-au jenat când au auzit întrebarea, Rădoi a salvat situaţia cu un răspuns epic

8 aug 2015 35395 afişări Liga 1
Moment genial la conferinţa Stelei. Toţi ziariştii s-au jenat când au auzit întrebarea, Rădoi a salvat situaţia cu un răspuns epic

Independent de valoarea lui ca tehnician, Mirel Rădoi are mereu cuvintele la el. Blamat de mulţi că încă nu şi-a luat BAC-ul, fostul fundaş impresionează la fiecare apariţie televizată, fiind unul dintre puţinele personaje din fotbal care transmit cu adevărat ceva. Întotdeauna tonic, Rădoi nu se fereşte să răspundă la întrebări "sensibile" cu diplomaţie, să dribleze capcanele mult mai bine decât ştia să depăşească adversarii şi, în general, să spună lucrurilor pe nume.

Aşa s-a întâmplat şi la conferinţa de presă de astăzi, dinaintea marelui derby cu Dinamo, când antrenorul a răspuns cu subiect şi predicat la toate întrebările jurnaliştilor. Una, în schimb, a fost mai puţin inspirată, însă fostul mare internaţional nu a răspuns cu ironie, cum probabil ar fi făcut-o mulţi alţi colegi de "suferinţă" din Liga 1, ci a încercat să dea o explicaţie serioasă la o întrebare frivolă.

"Domnul Becali a spus că dacă nu învingeţi cu 72-0 pe Dinamo, se retrage din fotbal sau nu mai bagă bani. Credeţi că se poate un asemenea scor?", a fost întrebarea care a produs rumoare în sală, dar la care Rădoi a răspuns elegant: "Şi voi aţi crezut ce zice el?", a răspuns tehnicianul cu zâmbetul pe buze, pentru ca apoi să puncteze, cât se poate serios: "Ştiţi că în fotbalul modern nu se pune problema de un asemenea scor, indiferent de adversarul întâlnit. Iar duminică va fi un derby, o dispută între două echipe apropiate de valoare. Ne-ar mulţumi o victorie şi la un gol".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.