Moldovan negociază cu Rapid pentru Grigore, Bozovic și Dică

Moldovan negociază cu Rapid pentru Grigore, Bozovic și Dică
  • Publicat:
  • Actualizat:

Viorel Moldovan pare să preia la Vaslui modelul Răzvan Lucescu, care a strâns la FC Brașov un număr însemnat de foști jucători ai Rapidului. Ex-internaționalul l-a rugat pe patronul Adrian Porumboiu să poarte negocieri cu George Copos pentru achiziționarea a trei giuleșteni: Bozovic, Grigore și Dică.

Dinu Vamă și Răzvan Lucescu, doi oameni de fotbal hrăniți din succese remarcabile sub culorile Rapidului. De partea cealaltă, Adrian Porumboiu, un declarat simpatizant al giuleștenilor, și Viorel Moldovan, unul dintre fotbaliștii emblematici ai „feroviarilor“. Niciunul nu și-a trădat simpatia față de culorile vișinii nici măcar la echipele pe care le reprezintă în Liga I. Lucescu jr și Dinu Vamă au strâns numeroși rapidiști la FC Brașov, iar Viorel Moldovan și Porumboiu par să aibă același scop la FC Vaslui.

Grig, Bozo și Dică, pe lista lui Moldovan

Nicolae Grigore are 25 de ani și este în Giulești din 1993! De fapt, mijlocașul este ultimul produs sută la sută al vișiniilor care prinde frecvent echipa mare a lui Jose Peseiro. Acesta va intra peste câteva săptămâni în ultimele șase luni de contract și poate semna cu orice echipă fără ca giuleștenii să primească vreun leu. Porumboiu a anunțat încă din vară că este interesat de un transfer al lui Grig. Pe lista lui Viorel Moldovan se află și Vladimir Bozovic, jucător care a căzut în dizgrația conducerii giuleștene după numeroasele sale escapade nocturne. Și Emil Dică este pe placul lui Viorel Moldovan, deși mijlocașul se pregătește din vară în Liga a 3-a, la Rapid II.

Rapidiștii de la Brașov

Din echipa de bază a lui Răzvan Lucescu la Brașov fac parte nu mai puțin de cinci foști jucători ai Rapidului. Este vorba de Bogdan Stelea, Nae Constantin, Mugurel Buga, Robert Ilieș și Marius Măldărășanu. Lucescu jr intenționează să extindă în această iarnă colonia vișinie de la Brașov, pe lista tehnicianului aflându-se și Dani Coman.

Taher vrea doar acționar majoritar

Negocierile dintre Copos și Taher au continut și aseară. Iordanianul l-a anunțat pe boss-ului de la Ana că va prelua Rapid doar în baza contractului negociat în martie, nefiind de acord cu alte clauze. Copos i-a transmis că vrea să-i cedeze doar o parte din acțiuni și că intenționează să aducă în Giulești mai mulți acționari.

"Nu ne-am înțeles cu Grigore în privința prelungirii contractului. Vrea un salariu enorm" – Constantin Zotta, director general Rapid

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
×