"MM Stoica mi-a propus să îi dau meciul! Nu are caracter şi onoare"

6 sep 2010 35 afişări Liga 1
"MM Stoica mi-a propus să îi dau meciul! Nu are caracter şi onoare" "MM Stoica mi-a propus să îi dau meciul! Nu are caracter şi onoare"

Fostul conducător al clubului FC Oneşti, Nicolae Puiu, facecâteva dezvăluiri senzaţionale despre unele personaje care facparte la ora actuală din fotbalul românesc.

El a lansat un atac violent împotriva fostului manager de la Steauaşi Unirea Urziceni, Mihai Stoica pe care îl acuză că i-ar fi propussă aranjeze un meci cu echipa sa.

"Mihai Stoica s-a rugat de mine o noapte întreagă să-l lassă câştige. Nu ne-am înţeles şi nu am vrut să-i dau meciul. Oţelula câştigat pe teren, iar la final Meme Stoica, care îmi corupsesecâţiva jucători, mi-a râs în nas. Îmi corupsese câţiva jucători.Atunci l-am cunoscut cu adevărat. E un om fără onoare şi fărăcaracter. Vă reamintesc că la Galaţi l-a vândut şi pe Marius Stan.A plecat cu scandal şi de la Steaua şi de la Urziceni, şi o săvedeţi că echipa care îl va angaja acum, îl va băga pe dracu încasă", a spus Nicolae Puiu în Click.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.