MM l-a "creat" pe "monstrul" Becali. Stoica, arătat cu degetul de omul care a fost de acord cu venirea sa la FCSB: "Am vrut să-i fac pe plac şi l-am adus pe dracu-n casă!"

7 iun 2019 5339 afişări Liga 1
MM l-a "creat" pe "monstrul" Becali. Stoica, arătat cu degetul de omul care a fost de acord cu venirea sa la FCSB: "Am vrut să-i fac pe plac şi l-am adus pe dracu-n casă!"

Victor Piţurcă (63 de ani) nu l-a menajat pe MM Stoica, după ce i-a criticat pe Şumudică şi Zenga, spunând că din cauza sa, Gigi Becali s-a schimbat foarte mult în rău.

Piţurcă l-a criticat şi pe MM Stoica, despre care spune că l-a schimbat în rău pe Becali: "Niciodată n-am avut relaţii cu MM Stoica. Marea mea greşeală a fost să fiu de acord să vină la club. Din punctul meu de vedere n-avea nicio calitate. El a venit cu doi jucători, cu Boştină şi Ghionea, dar Gigi insista la mine foarte mult. Păunescu nu-l voia. A venit MM Stoica adus de Teia Sponte. Am zis să îi fac pe plac şi i-am adus pe dracu-n casă. Ăsta e un element care l-a schimbat foarte mult în rău pe Gigi", a spus Piţurcă, la Telekom Sport.

De-a lungul carierei, MM Stoica a lucrat la Oţelul Galaţi, Unirea Urziceni şi FCSB. A revenit la FCSB în 2016, după perioada petrecută în spatele gratiilor. În prezent, Gigi Becali spune despre MM Stoica că este al doilea om în club.

De-a lungul timpului, Mihai Stoica şi Victor Piţurcă s-au contrat în mai multe rânduri, ironizându-se unul pe celelalt.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.