MM îi închide uşa în nas lui Edi Iordănescu! Stoica: "Nu vrea să lucreze cu mine, nu vine! Să fie clar" Îl ascultă Becali? "Nu poate să pună condiţii"

24 mai 2019 11058 afişări Liga 1
MM îi închide uşa în nas lui Edi Iordănescu! Stoica: "Nu vrea să lucreze cu mine, nu vine! Să fie clar" Îl ascultă Becali? "Nu poate să pună condiţii"

Mihai Stoica îi închide uşa în nas lui Edi Iordănescu (40 de ani). Deşi e principalul favorit la postul de antrenor al FCSB, MM spune că Iordănescu junior nu va veni la FCSB dacă nu va dori să lucreze cu el. Directorul sportiv al roş-albaştrilor spune că antrenorul nu are cum să pună condiţii în ceea priveşte venirea la FCSB. Gigi Becali îl vrea pe Edi antrenor în sezonul viitor al Ligii 1.

Gigi Becali îl are ca principal favorit pe Edi Iordănescu pentru postul de antrenor al FCSB pentru noul sezon din Liga 1. Totuşi, există o problemă. Iordănescu junior şi Mihai Stoica, directorul sportiv al roş-albaştrilor, sunt în relaţii reci după ce s-au contrat de mai multe ori în trecut. Deşi recent a spus că nu are nicio problemă cu Edi, MM spune acum că dacă acesta nu va fi de acord să lucreze cu el, nu va veni la FCSB.

"Nu mă inflamez, dar eu nu vreau să se creeze confuzii. Păi citesc prin ziare că un antrenor poate să condiţioneze că eu trebuie să fac un pas în spate. Păi nu vrea să lucreze cu mine, nu vine, să fie clar", a spus Mihai Stoica, vineri, la DigiSport, pentru ca apoi Narcis Răducan să intervină şi să-i ia apărarea lui Edi: "Meme, dar eu tocmai am spus că Edi nu are vreo problemă să lucreze cu tine". Stoica a continuat pe tonul "aprins". "Păi iar intrăm în aceeaşi discuţie. El nu poate să aibă vreo problemă să lucreze cu mine. Orice antrenor vine la Steaua trebuie să ştie că nu poate să pună condiţii cu privire la persoana mea", a mai spus directorul sportiv al FCSB.

Iordănescu jr, "la cuţite" cu Mihai Stoica: ”Nu jignesc femeile sensibile şi tandre”

De-a lungul anilor, între Mihai Stoica şi Edward Iordănescu au avut loc mai multe schimburi dure de replici. În 2012, după ce Stoica îl ironiza pe fiul fostului selecţioner, Iordănescu reacţiona dur. ”Acest parvenit al fotbalului romanesc continuă să îşi dea cu părerea despre toţi şi toate, dar îl înţeleg şi încerc să îl tolerez. El nu încearcă astfel decât să compenseze lipsa unor calităţi reale în domeniul în care activează”, spunea Edi Iordănescu atunci. Un an mai târziu, după ce MM Stoica îl acuza că a comentat prea acid înfrângerea FCSB-ului cu VfB Stuttgart, Iordănescu replica: ”Nu mai am eu cum sa ajung la Steaua? Pai eu am ajuns la Steaua la vâstra de cinci ani , când Meme făcea şuruburi la fabrica din Galaţi! Nu vreau să comentez, am lucruri mai importante de făcut. Oricum, eu am educaţie şi nu îmi permit să jignesc femeile în general. Mai ales pe cele sensibile şi tandre”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.