Mititelu: „Nu ştiu dacă vom lua titlul”

20 oct 2008 10 afişări Liga 1
Mititelu: „Nu ştiu dacă vom lua titlul”

Finanţatorul „juveţilor”, Adrian Mititelu, a vorbit aseară la Radio Oltenia Craiova, după intervenţia lui Dumitru Dragomir, şi crede că Universitatea Craiova va deveni din ce în ce mai puternică. Acesta susţine că nu poate să spună exact că Ştiinţa va lua titlul în 2011, aşa cum a prezis Dumitru Dragomir.

Domnul Dragomir a văzut o echipă puternică şi este părerea dânsului. Nu ştiu dacă vom lua titlul în doi ani, dar vom conta foarte mult de acum înainte în vârful clasamentului. Locul Universităţii Craiova acolo este. Chiar când am intrat în fotbal am spus că acest proiect se întinde pe mai mulţi ani, nici nu mă aşteptam să promovăm din primul an de când am luat echipa, dar aceşti copii au reuşit. Am reuşit ca după doi ani de Liga I, abia în al treilea să putem vorbi după 11 etape de Cupa UEFA. Primii doi ani au fost inconstanţi, deşi se vedea că echipa are potenţial, ştim cu toţii că aveam serii de rezultate negative, când echipa juca foarte bine şi pierdea, şi apoi serii de victorii, când nu ne bătea nimeni. Din echipa care a promovat mai sunt Bornescu, Dănănae, Mitchell, Dorel Stoica şi Baird. Pe lângă ei au crescut aceşti copii şi Universitatea creşte de la meci la meci”, a declarat Mititelu.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.