Mitică l-a reactivat pe salvatorul Stelei!

16 iun 2009 11 afişări Liga 1
Mitică l-a reactivat pe salvatorul Stelei! Mitică l-a reactivat pe salavatorul Stelei

Şeful de la LPF a luat o decizie mai mult decât surprinzătoare în momentul în care a nominalizat persoana care se va ocupa de Comisia de Recurs: preşedinte a fost numit Daniel Florea, exact persoana care a născut un adevărat tsunami în lumea fotbalului prin anularea pedepsei aplicate Stelei în urma scandalului „Valiza”.

Din câte se pare, Dumitru Dragomir a fost cel care a insistat pentru readucerea lui Florea la Comisii. Pe lângă mai vechea relaţie de prietenie pe care bossul de la LPF o împarte cu tatăl lui Daniel Florea, Dragomir a ţinut să-i dea o lovitură şi lui Ionuţ Lupescu, mai vechiul său adversar care, deşi este naşul lui Florea, s-a certat în câteva rânduri cu acesta în urma scandalului „Valiza”.  Interesant este faptul că Florea a fost numit la Comisia cea mai importantă, ultima care va judeca situaţiile aflate pe rol şi care poate da hotărâri definitive.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.