Mişcări de trupe la Dinamo. Mulţescu vrea să depăşească "pragul" Rusescu şi anunţă plecarea a doi jucători

15 iun 2013 7361 afişări Liga 1
Mişcări de trupe la Dinamo. Mulţescu vrea să depăşească "pragul" Rusescu şi anunţă plecarea a doi jucători

Mulţescu şi-a intrat "în pâine" la Dinamo şi a organizat un trial în urma căruia antrenorul a ales deja doi jucători care vor îmbrăca tricoul "câinilor". Camerunezul Collins Fai şi un vârf senegalez sunt pe placul lui Mulţescu. Antrenorul îi aşteaptă şi pe Florentin Matei, dar şi un englez, Tom Black, fost junior al lui City.

Mulţescu anunţă şi câteva plecări, iar printre cei care îşi pot face bagajele sunt Alexe şi Dragoş Grigore

"Sunt discuţii cu Alexe şi Grigore"

"Ştiu că sunt discuţii pentru Alexe. Şi el şi-a exprimat dorinţa, sunt discuţii cu impresarul. Chiar şi Grigore parcă, ei şi-au exprimat dorinţa să plece dacă găsesc ceva", a spus Gigi Mulţescu.

Mulţescu a fixat şi pragul financiar al despărţirii de Alexe şi Grigore: "Să fie 4 milioane, ca să fie mai mult decât Rusescu"

"Să fie patru milioane, ca să fie mai mult decât Rusescu, să depăşim. Realist, patru milioane, dar cu cât mai mult, cu atât mai bine", a mai spus antrenorul.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.