Miriuţă, în discuţii pentru un nou angajament din sezonul următor. Antrenorul neagă oferta de la o echipă din Liga 1: "Nu aş discuta cu ei din acest motiv"

18 iun 2017 8678 afişări Liga 1
Miriuţă, în discuţii pentru un nou angajament din sezonul următor. Antrenorul neagă oferta de la o echipă din Liga 1: "Nu aş discuta cu ei din acest motiv"

Vasile Miriuţă se bucură de vacanţa de după sfârşitul sezonului din Liga 1, din păcate fără a fi sub contract cu vreun club, după ce CFR Cluj l-a înlocuit cu Dan Petrescu, acesta fiind dorit de noua conducere. Fostul antrenor din Gruia a dezminţit informaţia conform căreia ar urma să-i ia locul lui Ionuţ Popa pe banca lui ACS Poli Timişoara, aşa cum a anunţat şi primarul oraşului, Nicolae Robu.

Miriuţă nu duce lipsă de oferte de la echipa din afara ţării şi a confirmat că poartă discuţii cu impresari pentru un nou angajament: "Sunt discuţii, dar momentan nu s-a concretizat nimic. Discuţii au fost. Din România nu am vorbit cu nimeni. Au fost discuţii şi cu echipe din Ungaria, dar când eram la CFR. Şi din România au fost, dar am ales să rămân la CFR şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Am vorbit cu nişte impresari de afară, dar momentan nu s-a întâmplat nimic", a declarat Vasile Miriuţă pentru ProSport.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a negat informaţiile conform cărora Ionuţ Popa ar urma să fie debarcat de la ACS Poli Timişoara, locula cestuia fiind luat de Vasile Miriuţă. Fostul tehnician al CFR-ului a negat şi el informaţiile apărute în presă: "Sincer, nu ştiu cum a apărut informaţia aia. Eram la film cu nevasta când am auzit. Cu Timişoara nu am discutat şi nici nu aş discuta cu Timişoara sau cu un alt club atât timp cât clubul ăla are antrenor sub contract, pentru că nu e frumos şi nici nu ar fi fair-play, trebuie să ne respectăm. N-aş face asta niciodată şi nici nu am făcut-o. Dânsul (n.r. Nicolae Robu) a spus adevărul, exact cum am spus şi eu", a adăugat Miriuţă pentru ProSport. 

În perioada în care ocupa banca tehnică a CFR-ului, Vasile Miriuţă a fost ofertat de o echipă din China, acolo unde ar fi beneficiat de un contract de 800.000 de euro, dar antrenorul a refuzat pentru a-şi continua munca în Gruia. După ce a fost demis, Miriuţă a recunoscut că regretă alegerea făcută în timpul sezonului din Liga 1. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.