Mirel Rădoi a revenit pe teren. A făcut-o pentru o cauză nobilă. Selecţionerul de la tineret l-a avut ca adversar pe un fost rapidist

8 mar 2019 564 afişări Liga 1
Mirel Rădoi a revenit pe teren. A făcut-o pentru o cauză nobilă. Selecţionerul de la tineret l-a avut ca adversar pe un fost rapidist

Selecţionerul naţionalei Under 21 a participat, miercuri, în cadrul campaniei “Eu îî ajut, ajută-i şi tu!”, la o partidă caritabilă disputată pentru strângerea de fonduri necesare tratamentului unei fetiţe în vârstă de 8 ani. Antonia a fost diagnosticată cu neuroblastom, este internată într-o clinică din Italia, iar părinţii micuţei au mare nevoie de ajutor.

Alături de Mirel au răspuns solicitării şi foştii colegi din generaţia uefantastică, Petre Marin, Sorin Paraschiv, plus Gigel Coman, într-un meci desfăşurat între selecţionata fotbaliştilor (sub numele de Old New Stars) şi Naţionala Artiştilor Fotbalişti din România.

Duel aprig cu un fost rapidist

La adversari, antrenor jucător a fost Deniel Chiriţă, adversarul lui Rădoi, Paraschiv şi Petre Marin din derby-urile trecutului cu Rapid, iar sub conducerea lui Chiriţă, integralist, şi-au găsit locul, printre mulţi alţii, actorul Răzvan Oprea, Alex de la Mastecterchef, Rareş Dragomir sau Andrei Mateiu, ultimul cunoscut din serialul Ateltico Textila.
Fotbaliştii, cu Rădoi în mare formă, s-au impus cu 2-1, golul artiştilor fiind reuşit chiar de Daniel Chiriţă, într-un meci în care adversarii nu s-au menajat.

Naţionala Artiştilor: Adi Robu (portar), Paul Gheorghe, Rareş Varniote, Ionică Moroşanu, Rareş Dragomir, Răzvan Oprea, Andrei Mateiu, Florin Moise, Alex (Masterchef), Marinică Iurchivici, Mattyas, Şarpe, Valis Stan. Coordonatorul şi membrul fondator Mihai Lazăr

Old New Stars: Ionuţ Matalică (portar), Răzvan Ionescu, Cosmin Stegaru, Mihai Mihalache, Mirel Rădoi, Gigel Coman, Petre Marin, Sorin Paraschiv, Dragoş Bogdan. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.