Mircea Rednic a găsit soluţia ca Gaz Metan să-şi rezolve problemele financiare: ”Ce, Edi n-are? A luat o căruţă de bani de la CFR!”

11 mai 2019 3074 afişări Liga 1
Mircea Rednic a găsit soluţia ca Gaz Metan să-şi rezolve problemele financiare: ”Ce, Edi n-are? A luat o căruţă de bani de la CFR!”

Mircea Rednic ştie cum Gaz Metan, echipa pe care a învins-o în Liga 1 Betano, paote depăşi problemele financiare.

"Am văzut declaraţia preşedintelui lor înaintea meciului, nu a fost pe aceeaşi linie cu antrenorul. Putea să facă la fel ca mine.Să împrumuţi clubul, să plăteşti jucătorii şi sunt mulţumiţi. Nu pierzi, când intră banii de la Liga este plătit şi cel care împrumută. Decât să te plângi...Ce, Edi n-are, că a luat o căruţă de bani de la CFR?!",  a spus Rednic.

 "Am încercat să ne agăţăm de un rezultat bun, dar la fotbalul produs nu meritam mai mult. În prima parte a săptămânii mi s-a antrenat doar o parte de echipă, am încercat să-i fac să înţeleagă, am adus şi bani de acasă. Nu pot pune la zid nişte jucători care au făcut multe şi au dat dovadă de înţelegere. Dacă nu ameninţam că nu stau pe bancă, nu s-ar fi plătit acel salariu. Eu nu sunt antrenor cu jumătăţi de măsură, vine vara, vom trage linie, am un nume de apărat, nu vreau să mă compromit. Cred că ne-am pripit săptămâna asta, ne-am deconectat total mental şi s-a văzut în joc. Acum a intrat acest salariu, s-a promis că pe 20 se va rezolva, eu pot înţelege jucătorii, dar mai sunt trei săptămâni până la finalul sezonului, le-am promis unora că îi las mai devreme să plece în vacanţă, dar acum..", a declarat Edi Iordănescu la Digisport.

Dinamo a învins, 2-0, pe Gaz Metan Mediaş, goluri Montini '55 şi '80.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.