Mihai Stoica, acid după egalul cu Dinamo: ”Râde, scoate limba... Gnohere are 100 de kilograme de muşchi”. Ce spune oficialul FCSB despre Dan Nistor

11 nov 2018 11698 afişări Liga 1
Mihai Stoica, acid după egalul cu Dinamo: ”Râde, scoate limba... Gnohere are 100 de kilograme de muşchi”. Ce spune oficialul FCSB despre Dan Nistor

FCSB a terminat la egalitate, 1-1 cu Dinamo, la capătul unui meci în care fotbalul a fost ucis de starea proastă a terenului de joc de pe Naţional Arena. Partida nu a strălucit, jocul a fost modest în cele mai multe momente, însă pentru toate aceste aspecte există explicaţii.

Directorul sportiv al FCSB-ului, Mihai Stoica, le-a oferit la finalul jocului: ”Ce s-a întâmplat aici a fost ceva inuman, toţi cei 26 de jucători merită felicitări. O să mă refer la Nistor, cel care s-a accidentat, dar accidentat a făcut un sprint şi a fost implicat la faza golului lui Dinamo. Dar mai apoi aş vrea să fac o referire ca să înţelegeţi situaţia în care eram. Planic nerefăcut, Filip cu fruntea spartă, Stan nerestabilit complet, dar n-am jucat în 10 contra 11 când a fost eliminat Gnohere. Am jucat în 12 contra 11 pentru că Teixeira şi Tănase au fost cât doi, fiecare”.

Stoica a continuat spunând că: ”Gnohere nu l-a accidentat pe Cooper, nu a intrat nici cu talpa, nici cu cotul. Are 100 de kilograme de muşchi, a comis un fault care se încadra mai mult spre cartonaş galben. Armando Cooper râde, scoate limba, face o chestie gen Busquets cu Thiago Motta. Să ne batem joc aşa de un derby... E foarte greu. Prima grijă o ai să nu te accidentezi, nu ştiu ce se va întâmpla cu această suprafaţă de joc în viitorul apropiat. În mod normal trebuie să se facă eforturi şi să se aducă un covor de iarbă. Se poate înlocui gazonul fără niciun fel de problemă, se sacrifică spectacolul”.

Mihai Stoica a încheiat lăudând unul dintre cei mai buni fotbalişti pe care FCSB îi are în acest moment: ”Imaginaţi-vă că noi am avut asemenea probleme de lot, încât mi-e greu să mă gândesc că o altă echipă în locul nostru s-ar fi descurcat. Faptul că suntem pe locul 2 la două puncte de lider, cred că trebuie să ne bucure. Echipa asta, cu acest catalizator care se numeşte Teixeira, o să aibă un cuvânt greu de spus”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.