Mateuţ, dezamăgit de clubul la care a cucerit o Gheată de Aur: "Nimeni nu m-a luat în calcul. E frustrant că nimeni nu s-a gândit la mine deşi eu am dat totul pentru Dinamo"

20 dec 2014 1721 afişări Liga 1
Mateuţ, dezamăgit de clubul la care a cucerit o Gheată de Aur: "Nimeni nu m-a luat în calcul. E frustrant că nimeni nu s-a gândit la mine deşi eu am dat totul pentru Dinamo"

Dorin Mateuţ a plecat cu un gust amar de la Dinamo. Fostul câştigător al Ghetei de Aur a rămas dezamăgit că nimeni din conducerea clubului nu l-a propus să rămână antrenor principal

Odată cu venirea lui Mihai Teja pe banca tehnică a lui Dinamo, s-a renunţat la cei care făceau parte din staff-ul tehnic. Printre aceştia se numără şi Dorin Mateuţ, care şi-a arătat indignarea cu privire la modul în care s-au făcut schimbările pe banca lui Dinamo. "M-a deranjat faptul că nimeni n-a zis că sunt şi eu pe la echipă. Atât, să văd că mă ia şi pe mine cineva în calcul, chiar dacă nu aş fi obţinut postul de antrenor principal. E frustrant că nu s-a gândit nimeni la mine, în condiţiile în care eu am dat totul pentru Dinamo", a spus Mateuţ pentru ziarul Libertatea.

Fostul atacant nu vrea să mai fie antrenor secund, meserie pe care a îmbrăţişat-o în ultimii ani când a fost ucenicul lui Mircea Lucescu la Şahtior, dar şi "secundul" lui Stoican la Dinamo. "Vreau să încep o carieră de principal. Dar nu cred că voi reveni la Dinamo în această calitate, cel puţin în viitorul apropiat. Să fim realişti, mă vor chema conducătorii înapoi, de vreme ce au renunţat acum la mine ca la o măsea stricată?"

Dorin Mateuţ are licenţă PRO şi a venit la Dinamo la propunerea lui Mircea Lucescu. Plecarea sa, dar şi trecerea pe linie moartă a lui Constantin Anghelache poate însemna şi ieşirea clubului din Ştefan cel Mare de sub influenţa antrenorului lui Şahtior. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.