Matei, Stoian şi Nedelcu nu sunt singurii care pleacă de la FCSB! Alte trei nume importante, cu Rusescu în frunte, "curăţate" de Becali: "Pleacă şi ei! Du-te, bă, tată...". Posibila destinaţie a lui Matei

13 mar 2019 11185 afişări Liga 1
Matei, Stoian şi Nedelcu nu sunt singurii care pleacă de la FCSB! Alte trei nume importante, cu Rusescu în frunte, "curăţate" de Becali: "Pleacă şi ei! Du-te, bă, tată...". Posibila destinaţie a lui Matei

Gigi Becali a anunţat, miercuri seară, că FCSB se va despărţi de "şase sau şapte" jucători, nu doar de trei, aşa cum anunţase în dimineaţa aceleiaşi zile când le făcuse vând lui Florentin Matei, Adrian Stoian şi Dragoş Nedelcu. Mai mult, cei trei ar urma să plece încă de acum, nu de la vară, iar pentru Matei ar exista opţiunea Major League Soccer. Noutatea admisă de Becali e plecarea lui Rusescu.

Omul de afaceri a revenit asupra declaraţiilor date dimineaţă la Pro X şi, într-o intervenţie clasică la Digi Sport, a spus că-i lasă să plece gratis pe Matei şi Stoian, dar şi că i-ar cere bani lui Hagi pentru "repatrierea" lui Dragoş Nedelcu. Lor li se adaugă Mihai Bălaşa, Lucian Filip şi Raul Rusescu: "Pleacă şase sau şapte! O să plece ăştia care–l lasă pe Ianis Hagi să treacă ca gândul. Filip şi Nedelcu. O să vedeţi curăţenie totală. Am vorbit cu impresarii lui Stoian şi Nedelcu, al lui Matei a auzit acum. Am votbit că există posibilitatea în America, dacă nu, la vară pleacă. Îl dau înapoi pe Nedelcu, lui hagi. Gratis nu, ne păcălim? Îl dau gratis pe Matei, îl dau gratis pe Stoian, pe Nedelcu vreau banii pe care i-am dat. Rusescu pleacă şi el! Ţi-e frică de Calcan, îl laşi să tragă aşa. Bălaşa...du-te, bă, tată dacă ţi-e frică de Calcan!", a spus Gigi Becali, în emisiunea "Fotbal Club" moderată de Radu Naum.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.