Marius Stan, preşedintele primar!

17 mai 2011 1727 afişări Comentează şi tu Liga 1
Marius Stan, preşedintele primar! Marius Stan, preşedintele primar!

Simpliisuporteri ai Oţelului îi au ca idoli acum pe Antal şi Paraschiv,iar alţii sunt de părere că Dorinel e un fel de Mourinho pentruGalaţi. Oamenii de fotbal din Liga I susţin însă că fără MariusStan clubul de la Dunăre s-ar fi zbătut şi acum în anonimat. Şi camau dreptate!

În vârstă de aproape 54 de ani, Marius Stan a ajuns la apogeulcarierei sale de conducător. Cu un discurs echilibrat şi un plan deacţiune bine articulat, cu paşi atenţi gândiţi şi cu deciziiimportante luate atunci când trebuia, şeful Oţelului a văzut că sepoate şi cu bani puţini, adică a tras cu ochiul în curtea UniriiUrziceni (campioana din 2009). A mers pe mâna unei echipe încropitedupă chipul şi asemănarea lui Dorinel Munteanu, până la urmă celmai mare pariu al său. În primul an la Galaţi, echipa era ciucabătăilor în tur, dar Stan nu a dat satisfacţie galeriei care-lcerea plecat pe Dorinel. Concluzia: sezonul trecut au terminat pelocul 8, iar în acest an sunt campioni!

Are toateşansele să fie primar

În plus, pe Stan l-au recomandat întotdeauna diplomaţia şi eleganţaîn relaţia cu ceilalţi oameni de fotbal. Urmând de-a lungultimpului o reţetă brevetată de "lorzi" celebri din Liga I, şeful dela Dunăre a ştiut să meargă pe burtă atunci când era nevoie şi săpuncteze decisiv atunci când trebuia. Poate aici s-a şi făcutdiferenţa între el şi vocalul Iancu, respectiv colericul Porumboiu.În plus, baia de mulţime de duminică seară poate însemna un atudecisiv în tentativa de a-i convinge pe gălăţeni că merită locul deprimar!

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.