Marian Pană este noul antrenor al Gloriei Bistriţa! "El a fost alesul"

5 oct 2009 17 afişări Liga 1
Marian Pană este noul antrenor al Gloriei Bistriţa! "El a fost alesul" Marian Pană este noul antrenor al Gloriei Bistriţa! "El a fost alesul"

Gloria Bistriţa are un nou antrenor. După despărţirea de SanduTăbârcă, Jean Pădureanu a decis instalarea lui Marian Pană, anunţăsite-ul oficial al clubului. Staff-ul tehnic va fi condus de FlorinHalagian, cel care a fost mandatat să-i salveze pe bistriţeni de laretrogradare.

"După plecarea lui Sandu Tabârcă, Gloria avea nevoie deun nou antrenor principal, aşa că Marian Pană a fost alesul. Înrest, stafful tehnic rămâne neschimbat", a declaratpreşedintele Consiliului Director, Jean Pădureanu, pentruwww.acfgloria.ro.

De-a lungul carierei, Marian Pană a mai antrenat echipelePetrolul Târgovişte (2001-2002), CS Otopeni (2002-2007), CetateaSuceava (2007-2008), Ştiinţa Bacău (2009). A fost secund laJuventus Bucuresti în 2000-2001.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.