Marian Iancu se retrage de la Poli: "Nu mai vreau să investesc într-o asemenea mocirlă de fotbal!" Ce se va întâmpla cu jucătorii

18 iul 2011 18261 afişări Liga 1
Marian Iancu se retrage de la Poli: "Nu mai vreau să investesc într-o asemenea mocirlă de fotbal!" Ce se va întâmpla cu jucătorii Iancu se retrage de la Poli: "Nu mai doresc să investim într-o asemenea mocirlă de fotbal!" Vezi ce se va întâmpla cu jucătorii

După ce TAS a decis astăzi să menţină decizia Comisiei de Apel,în urma căreia Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor rămân înliga a doua, Marian Iancu şi-a anunţat retragerea din fotbalulromânesc.

"Eu nu mai am absolut nicio motivaţie să mai investesc înfotbal si în consecinţă mă voi retrage. Trebuie să vedem cum voiface acest lucru pentru că suntem o societate comercială.Vom vinde mai mulţi jucătoriimportanţi, vom veni cu datoriile la 0, iar clubul o va lua de lacapăt din liga a 2-a. Fără mine însă.

Mă voi întâlni şi cu ceilalţi acţionari să vedem ceintenţii au, dar eu le voi spune clar că nu mai doresc să investimîntr-o asemenea mocirlă de fotbal. Eu am atins maximum în fotbalulromânesc fără să ies pătat", a spus Iancu la gsptv.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.