Marele regret al lui Oli! Ţeapa pe care şi-a luat-o de la Gigi Becali

7 iul 2011 20895 afişări Comentează şi tu Liga 1
Marele regret al lui Oli! Ţeapa pe care şi-a luat-o de la Gigi Becali Ce regretă Oli la Steaua! "Echipa are potenţial, dar câand am venit eu era demoralizată"

L-am găsit pe Cosmin Olăroiu tocmai în Italia, unde se află încantonament cu noua sa echipă. E mai zâmbitor ca niciodată. Stă lapeste 200 km depărtare de cantonamentul Stelei, formaţia căreia i-acâştigat singurul trofeu din ultimii şase ani.

A făcut minuni în cele trei săptămâni cât a stat în Ghencea, chiardacă nu o recunoaşte. Acum a plecat la drum cu Al Ain, o formaţiedin Emiratele Arabe Unite care s-a zbătut sezonul trecut să eviteretrogradarea. La Brunico, Oli are parte de multă linişte. Hotelulşi baza de pregătire pe care le foloseşte sunt vizitate constantvara şi de cluburi precum AS Roma sau Inter Milano.

,,Amgăsit Steaua schimbată, demoralizată"
Lângă teren, în corturi special amenajate, jucătorii beneficiază deaparate de fitness şi de bazin cu apă rece ca gheaţa pentrurefacerea după efort. ,,Unde e Steaua, unde stă?",ne întreabă el. Când vorbeşte despre ultima echipă pe care aantrenat-o, o face cu multă modestie. ,,Zice lumea că amfăcut minuni în trei săptămâni şi că am luat Cupa României? Păi nua fost nimic miraculos. Echipa avea potenţial, dar era afectatăpsihic de ce se întâmpla în jurul ei. După finala câştigată laBraşov am intrat în vestiar şi le-am spus: «Ce credeaţi când amvenit acum câteva săptămâni? Că ăsta, adică eu, e un nebun de nezice nouă că putem lua Cupa? Uite că nebunul a avutdreptate!»", a povestit Oli. Cum aţi găsit Steaua faţă deacum patru ani? ,,Foarte schimbată. Demoralizată. De unsingur lucru îmi pare rău: că le-am promis băieţilor înainte definală că îşi vor vedea prima de obiectiv dacă iau trofeul, dar num-am ţinut de cuvânt. Nu au mai luat-o", spune Oli, ca şicum el ar fi trebuit să-i plătească, şi nu patronul Gigi Becali.Realitatea e că nici el nu l-a putut convinge pe patron să deabanii. O ţeapă luată în numele său, dar pe care au resimţit-ojucătorii.

E modest. Nu spune că a dat bani din buzunar

Când îl întrebăm dacă e adevărat că a dat şi bani din buzunarjucătorilor şi angajaţilor în scurta perioadă petrecută în Ghencea,Oli tace. E un semn şi ăsta. Îi ia categoric partea lui Dică atuncicând vorbeşte despre faptul că nu a fost păstrat la Steaua şi îllaudă pe Nicoliţă, când alţii îl iau la mişto. Oli, antrenorul, nupoate uita de unde a plecat. Dar ştie sigur că nu va mai ajungeprea curând la Steaua.


CosminOlăroiu despre:

Revenirea în Ghencea
Nu mă voi întoarce la Steaua prea curând. Aici la Al Ain am găsitoameni de cuvânt şi o organizare cum nu am văzut în ultimii patruani

Roni Levi
Sper ca Levi, pe care nu îl cunosc, să beneficieze de entuziasmulpe care îl au acum steliştii, având în vedere că are de câştigat untrofeu

Nicolae Dică
Dică trebuia păstrat la Steaua! Nu a fost pe lista lui Al Ain niciel, nici Nicoliţă

Bănel Nicoliţă
Bănel a jucat la Braşov şi în finală mult mai bine decât înainte. Eemotiv şi se lasă afectat de ce se întâmplă în jurul lui

Campania de achiziţii a Stelei
Ce transferuri a făcut Steaua? Nu-i cunosc! Nu i-am văzut. MihaiCostea are potenţial, dar la Steaua nu e uşor

Florin Gardoş
Gardoş e de perspectivă, dar trebuie să fie mai agresiv. I-am spusasta. Sper să înţeleagă

Viitoarele transferuri ale Stelei
Bourceanu ar fi foarte bun la Steaua. Nu e un jucător spectaculos,dar ar fi foarte util echipei

Mirel Rădoi
Nu cred că mai revine la naţională. I-ar fi foarte greu să facădrumul din Emirate până în România


Ajutatde români la Al Ain
Lui Olăroiu îi place să lucreze în echipă. Foloseşte des persoanaîntâi plural. Cătălin Necula şi Massimo Pedrazzini îi sunt secunzila Al Ain. Vasile Iordache pregăteşte portarii, iar FernandoHippolitti, fost preparator la Rapid, la Poli Timişoara şi laSportul, îi pregăteşte fizic pe jucătorii lui Al Ain. Olăroiu ţinefoarte mult la ei şi comunică în permanenţă cu aceştia.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.