Mandorlini, prezentat oficial la CFR! "Am fost sfătuit de Zenga"

15 nov 2009 11 afişări Comentează şi tu Liga 1
Mandorlini, prezentat oficial la CFR! "Am fost sfătuit de Zenga" Mandorlini, prezentat oficial "Am fost sfătuit de Zenga" 8 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/5106540/3/prezentare-mandorlini-cr-4004.jpg

Conferinţa de presă în care Andrea Mandorlini a fost prezentatla CFR Cluj a început la ora 12.30. Mandorlini va fi ajutat la CFRde secunzii Enrico Nicolini şi Roberto Bordin (cu care a colaboratla Siena şi Sassuolo) şi de preparatorul fizic Mauro Marini. Deasemenea, Alin Minteuan va rămâne în continuare antrenorsecund.

AndreaMandorlini:

"Sunt foarte onorat să antrenez CFR. Am ales proiectul,nu banii, deoarece proiectul şi ambiţiile sunt foarte stimulante.Mi-au fost suficiente câteva minute să discut cu oficialii clubuluipentru a ajunge la un acord. Sper să fie o alegere bună pentru mineşi club. De acum înainte vom vorbi pe teren"

"Nu îmi este frică de provocări, îmi asum de la început riscul căla un moment dat e posibil să plec dacă nu îmi voi îndepliniobiectivele. Ştiu că aici principalul obiectiv este campionatul,îmi propun ca de acum înainte să câştigăm fiecare meci şi să leinsuflu jucătorilor atitudine de învingători"

"Am auzit de CFR de la TV şi din Liga Campionilor. Îlştiu pe Yssouf Kone pentru că a jucat de mai multe ori în LigaCampionilor, ştiu că Peralta a evoluat în Italia. Din moment ceechipa este pe locul 1 înseamnă că este una puternică"

"Am observat că lupta la titlul este foarte strânsă, primelecinci-şase echipe au şanse la campionat"

"Înainte să vin aici am vorbit cu Walter Zenga, acesta mi-a datinformaţii despre campionatul românesc. De asemenea, am discutat şicu Trombetta şi Bergodi"

"Sunt conştient că în 2-3 zile nu pot face schimbărimajore la echipă, dar vom încerca să facem ce este mai bine pentrumeciul de miercuri de la Craiova. Voi vedea în ce sistem de joc voievolua, în funcţie de calităţile jucătorilor şi de adversar. Amînvăţat multe din stilul lui Trapattoni"

PaskanyArpad:

"Suntem pe locul 1 dar jocul echipei ne-a pus pegânduri. Nu înseamnă acum că vom avea rezultate bune numai că amschimbat antrenorul. Principalii vinovaţi pentru ultimele rezultatesunt jucătorii. Conceicao a venit într-un moment dificil şi areuşit să câştige două trofee, de aceea îi mulţumim pentru tot ceeace a făcut la CFR. Singurul regret la numirile de antrenori este alui Dusan Uhrin, el nu s-a pliat pe modul de gândire şi concepţiaclubului despre fotbal. Pretenţiile mele de la jucători suntaceleaşi: cer fiecăruia să dea randamentul maxim la oricemeci"

IuliuMureşan:

"Mandorlini este un fost mare jucător în Italia, a câştigat CupaUEFA şi titlul cu Inter Milano. Am mare încredere că vom lua titlulîmpreună cu el. Nu am renunţat la Europa League, vom încerca să necalificăm în primăvara europeană. Atmosfera este unafoarte bună laechipă, dorim ca Mandorlini să le insufle jucătorilor spiritul deînvingători"


Suporterii CFR-ului sunt aşteptaţi la antrenamentul de azi."Clubul CFR 1907 Clujinvită suporterii vişinii şi reprezentanţii presei să asiste laprimul antrenament condus de noul staff tehnic al echipei dinGruia. Antrenamentul va avea loc duminică, 15.11.2009, de la ora17:00, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu". Accesul pe stadionse va putea face doar la Tribuna a II-a şi este LIBER! Văaşteptăm!", anunta site-ul oficial al clubului.


Andrea Mandorlini (49 de ani) a ajuns sâmbătă cu o cursă aerianăla Cluj-Napoca şi a semnat un contract până în vară. Angajamentulîi va fi prelungit automat pe încă un sezon dacă va lua titlul.Chiar şi dacă nu va cîştiga campionatul, clubul are opţiunea să îiprelungească contractul.

Mandorlini a fost aşteptat la aeroportul din Cluj-Napoca depreşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, şi de finanţatorul PaszkanyArpad.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.