Man: "Dorinţa mea e să ajung într-un campionat puternic". Ilie Dumitrescu şi Helmuth Duckadam l-au "taxat" imediat: "Cu şase goluri..."

5 dec 2017 10565 afişări Liga 1
Man: "Dorinţa mea e să ajung într-un campionat puternic". Ilie Dumitrescu şi Helmuth Duckadam l-au "taxat" imediat: "Cu şase goluri..."

Dennis Man (18 ani) a fost readus cu picioarele pe pământ de două dintre legendele Stelei, după ce a declarat, luni, că se gândeşte la un transfer în străinătate.

Tânărul atacant adus de la UTA Arad a devenit om de bază în echipa lui Nicolae Dică, traversează un sezon foarte bun, iar evoluţiile excelente i-au dat încredere şi speranţa că va prinde o mutare într-un campionat puternic al Europei. Oameni cu mult mai multă experienţă în fotbal, Helmuth Duckadam şi Ilie Dumitrescu văd altfel situaţia şi îi transmit arădeanului mesaje clare.

"Cu şase goluri, unde să pleci? El dă un gol cu Voluntari, dă în Cupă, cu nu ştiu cine, mai încearcă o scăriţă, asta îl face să se transfere? El nu are cifre să facă pasul afară. Pentru asta e nevoie să devină titular indiscutabil în echipa naţională", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport, completat, apoi, de eroul de la Sevilla, care se teme că Man ar putea avea soarta altor tineri jucători români plecaţi devreme în străinătate: "Este o declaraţie copilărească. Dennis Man, să joace cel puţin doi ani meci de meci la Steaua şi abia apoi să se gândească la un transfer în străinătate. După ce joci bine patru-cinci meciuri, nu te poţi gândi să pleci afară. Eu nu-i pot comanda lui acum, decizia este la el, dar poate păţii ca alţii, care au procedat la fel şi s-au întors în campionatul nostru cu coada între picioare".

"Cea mai mare dorinţă e să ajung într-un campionat puternic, dar până atunci trebuie să îmi fac treaba bine şi să demonstrez că sunt un jucător valoros", a spus Man, luni, la Gala Fotbalului Românesc, unde a câştigat premiul de cel mai bun tânăr jucător din 2017.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.