Maftei revine în derby-ul cu "U"! Chiar dacă nu a jucat 7 luni, fundaşul e curtat de Rapid!

10 nov 2011 2869 afişări Liga 1
Maftei revine în derby-ul cu "U"! Chiar dacă nu a jucat 7 luni, fundaşul e curtat de Rapid! Maftei revine în derby-ul cu "U"! Fundaşul n-a mai jucat din 20 martie într-un meci oficial pentru CFR

Cu Dinamo, apărarea CFR-ului şi-a dat examenul. Cumulul de gafe i-a speriat pe şefi şi pe Costa, tehnicianul interesându-se de situaţia lui Maftei, care n-a mai jucat pentru prima echipă de şapte luni.

Secundul Magalhaes l-a monitorizat pe Maftei în cele trei jocuri disputate de fundaş la "satelitul" CFR-ului şi a dat referinţe pozitive cu privire la forma fostului rapidist. Până acum, Maftei a bifat 140 de minute pentru CFR II (15 cu Tărlungeni, 60 cu Ungheni şi 65 cu Dej), dar se pregăteşte alături de prima echipă. Ba, mai mult, fundaşul lucrează şi suplimentar cu stafful lui Costa pentru a recupera "pierderile" musculare cauzate de lipsa de jocuri. El va fi titular mâine la Bistriţa în jocul "satelitului" cu Gloria II, echipă antrenată de fostul "ceferist" Cristian Coroian.

Curtat de Rapid pentru o revenire în Giuleşti, Maftei nu e lăsat să plece chiar de patronul CFR-ului, Arpad Paszkany. "Nu ştim de niciun interes pentru el şi, oricum, Maftei nu pleacă. Îl aşteptăm de mult în lotul primei echipe. Practic, pentru Maftei va fi un nou început. Eu îl includ la capitolul «transferuri»", a punctat finanţatorul.

400de mii de euro a costat aducerea lui Maftei la Cluj, din care jumătate au fost banii primiţi la semnătură de fundaş

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.