Luţu, acuzat că a regizat flagrantul lui Dumitru Tudor: "Fraierul a pus botu', în câteva zile cred că îl facem!"

25 oct 2012 8657 afişări Liga 1
Luţu, acuzat că a regizat flagrantul lui Dumitru Tudor: "Fraierul a pus botu', în câteva zile cred că îl facem!"

Fostul impresar Dumitru Tudor va fi cercetat în libertate pentru şantajarea soţilor Reghecampf, însă nu are voie să părăsească ţara. În vârstă de 61 de ani, "Ciorbă" a fost prins după ce a primit de la antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi de la soţia acestuia, Ana Maria Prodan, 12.000 de lei, pentru a nu duce la îndeplinire ameninţările de denigrare a imaginii publice a acestora.

Conform declaraţiilor fiicei lui Dumitru Tudor, fostul jucător Ionuţ Luţu, are un rol important în această afacere. Om de încredere al lui Becali, Luţu a negat însă că ar fi implicat în vreun fel în organizarea flagrantului.

"Unul dintre personajele principalele în acest caz este Luţu. Acest băiat a ştiut de la început şi a participat cu bună ştiinţă la planul pus la cale de familia Reghecampf. Vreau să vă spun un lucru pe care nu l-am spus nici tatălui meu. Cu 3 zile înainte de aşa-zisul flagrant Luţu a fost la tata la resturant şi a discutat cu el. Când a ieştit afară, nedându-şi seama că un ospătar al localului era afară la o ţigară, Luţu a pus mâna pe telefon şi a rostit următoarele cuvinte: "Fraierul a pus botu', în câteva zile cred că îl facem". Acest lucru a fost dezvăluit de ospătar chiar în seara în care tata a fost arestat", a spus la Cancan TV Mirela Tudor.

La auzul acestor declaraţii, "Ciorbă" a rămas şocat, dar a refuzat să facă alte comentarii.

"Nu am ştiut de acest lucru, fata mea nu mi-a spus niciodată ce a făcut Luţu. Eu am nişte restricţii, şi cum Luţu e martor în proces, nu am voie să vorbesc despre el. Voi lăsa instanţa să îşi facă datoria", a spus Dumitru Tudor.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.