"Lupul singuratic"! El este unicul fan al Unirii Urziceni care merge în deplasări

15 apr 2011 4105 afişări Liga 1
"Lupul singuratic"! El este unicul fan al Unirii Urziceni care merge în deplasări El e "Lupul singuratic"

Când Unirea Urziceni joacă în deplasare, în sectorul desemnatfanilor ei nu au fost niciodată incidente, pentru că acolo stă unsingur om. Acesta se numeşte Constantin Leonard, de 58 de ani, şiafişează mereu un steag: "Lupul singuratic". Mai are unul cu el,"Lupul fericit", dar pe care nu l-a mai afişat de mult timp. Unireanici nu mai înscrie, nici nu mai câştigă în deplasare. Dar lui nuîi pasă. Merge mai departe.

Constantin Leonard a fost singurul fan al Unirii marţi, cu Dinamo(1-3). Şi, la final, a fost salutat de un singur jucător. DeValeriu Bordeanu, de la Dinamo. "Nu prea este normal ca niciunoficial, căpitanul echipei sau altcineva să nu strângă jucătorii şisă vină la gard să mă salute. Ştiu că sunt singur, dar, crede-mă,nu e vina mea", şi-a vărsat oful Constantin. Asta probabil a gânditşi actualul fundaş stânga al roş-albilor, care după meci i-a oferittricoul său de joc. Suvenir preţios în general, dar nu şi pentru"Lup". "I-am spus lui Bordeanu că îl stimez, dar mai am un tricoude la el, cel de la Unirea. Eu pe acela îl port, nu alte culori", aspus Constantin Leonard, care aduce cu tipicul fanului englez.

Încinci ani a lipsit de la două partide

De la promovarea echipei în Liga I, Constantin a ratat doar douămeciuri. Le ştie pe de rost data: "Unul a fost la Urziceni cuPandurii. Pe 9 decembrie. Eram invitat la Gala Fotbalului Românesc,iar ei nu mai puteau schimba data. Al doilea, cu UTA, la Arad. Erape 24 decembrie. A doua zi era 25, Crăciunul, şi nu am putut sămerg la Arad şi să-mi las familia singură…".
În Europa nu a fost interesat să meargă la niciun meci. Motivuleste cât se poate de uman: "De la cutremurul din '77, când eramsus, la etajul 4, într-un bloc din cartierul IOR din Bucureşti, îmieste frică de înălţime şi deci şi de avion. Nu mă voi urcaniciodată în avion!".

"LaVaslui am fost batjocorit"

Constantin Leonard a făcut topul echipelor din Liga I în funcţiede ospitalitate: "La Cluj am fost primit extraordinar, la fel şi laDinamo, dar nu e peste tot aşa. La Vaslui am fost umilit. Şi-aubătut joc de mine". Agenţii de pază ai stadionului l-au ţinut pefan în picioare în parcare ca să treacă cinci minute din meci,"pentru că aşa este protocolul de securitate". Nu a contat că"Lupul" era singur într-un sector de câteva sute de metripătraţi!

"Încercaţi voi săgăsiţi trofeul de campioană!"

Spre finalul conversaţiei, "Lupul singuratic" face o glumăvizavi de situaţia de la club: "Acum e dezorganizare mare de tot.Ia să încercaţi să mergeţi la club să faceţi o poză cu trofeul decampioni! Dacă îl găsiţi, să îmi spuneţi şi mie". Aluzia esteclară. Sala de trofee a echipei a fost de mult devalizată, iartrofeul de campioană este ţinut bine în vreun apartament al unuiadintre oficialii echipei. De aceea, fanul a decis ca la finalulmeciului de la Cluj, la care a fost cu soţia sa, să îşi facă o pozăcu trofeele ardelenilor. (foto)

"La Cluj am făcut un steag cu sigla UCL şi cifra 8. Nus-au prins nici măcar cei de la televiziuni că era vorba desprerecordul de puncte în Ligă, al nostru. Poate mai fac un «p»mic
la steag..."
, Constantin Leonard, suporter Unirea

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.